Editorial

L'EDITORIAL

Kosova és als Jocs i guanya l'or i tot

És un país, Kosova, que ni tan sols existeix per al govern d'Espanya, que s'encaparra a no reconèixer-lo

Kosova va guanyar ahir la seva primera medalla, i d'or, en uns Jocs Olímpics. La judoka Majlinda Kelmendi, de 25 anys, campiona del món els anys 2013 i 2014 i d'Europa el 2014 i 2016, es va imposar en la final de menys de 52 quilos i va situar per primer cop el seu país en el medaller d'uns Jocs Olímpics. Perquè Kosova debuta a Rio de Janeiro en els Jocs Olímpics perquè el Comitè Olímpic Internacional (COI) li ha reconegut el comitè olímpic tot i que és un país que encara no està reconegut per les Nacions Unides.

És un país, Kosova, que ni tan sols existeix per al govern d'Espanya, que s'encaparra a no reconèixer-lo pensant més en clau interna que no externa, i diu que forma part de Sèrbia. Doncs miri, senyor Rajoy, avui Kosova està al davant d'Espanya en el medaller. Casualment, l'or de Kelmendi va arribar el dia que vam veure com polítics del PP com Xavier Garcia Albiol i Alberto Fernández Díaz s'escandalitzaven perquè TV3 va posar la senyera en comptes de la bandera espanyola al costat del nom de Purito Rodríguez en una infografia. I el dia que vam veure com molts tampoc no accepten que es qualifiqui de catalana la medalla que va guanyar Mireia Belmonte. I alguns deien que sempre cal buscar nous països a la Viquipèdia quan es disputen els Jocs. Doncs que busquin Kosova, per començar, i que deixin Catalunya en la safata per un dia proper.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)