Editorial

L'EDITORIAL

Final feliç per a Joel González en els Jocs de Rio

Una lesió en un genoll va complicar molt la seva preparació, que, a sobre, era per a una nova categoria, la de 68 quilos

El taekwondista empordanès Joel González es va afegir divendres a la matinada a la llista d'esportistes catalans que ja havien aconseguit pujar anteriorment al podi en els Jocs Olímpics de Rio: Mireia Belmonte, Marc López i Saül Craviotto. Aquest cop Joel González no va poder recollir la medalla d'or, com havia fet quatre anys abans a Londres, però la medalla de bronze és una bona recompensa a un cicle olímpic molt complicat.

L'any 2012, l'empordanès va arribar als Jocs de Londres amb dos títols mundials (2010 i 2012) i dos títols europeus (2009 i 2011) al sarró i com a gran dominador de la categoria de 58 quilos. L'or de Londres va culminar un període d'or per a Joel González.

El cicle olímpic de Rio ha estat molt més complicat. Una lesió en un genoll va complicar molt la seva preparació, que, a sobre, era per a una nova categoria, la de 68 quilos. Els dos primers anys van ser quasi en blanc i en els dos últims ha pogut anar redreçant el camí, amb una medalla de plata en el mundial del 2015 i una de bronze en l'europeu del 2016, a més d'una altra de bronze en els Jocs Europeus del 2015. Joel González va arribar a Rio aspirant a tot, però també sent molt conscient que tenia un gran repte al davant. Un repte que ha sabut resoldre brillantment, conquerint una medalla de bronze que el manté entre els millors del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)