Editorial

L'EDITORIAL

Messi lidera un gran debut del Barça

Entre altres coses, perquè el seu líder
va tornar a demostrar que és el número 1 del món d'aquest esport

El Barça va oferir ahir als seus aficionats una arrencada de campionat quasi immillorable. El 6-2 que li va clavar al Betis ahir a la tarda al Camp Nou és un resultat que ho diu tot, però és que, a sobre, l'equip va jugar bé, com si el futbol no s'hagués aturat durant les vacances d'estiu i l'equip encara estigués en el final de la temporada 2015/16, que va acabar amb el segon doblet consecutiu.

El Barça 2016/17 aspira a tot, i ahir va demostrar que té fonaments. Tot i les baixes per lesions i les de Neymar i Rafinha –als Jocs Olímpics–, el Barça no va patir gens ni mica per sumar els tres primers punts de la lliga. Ni el circumstancial empat a un que va aconseguir el Betis va pertorbar els jugadors de Luis Enrique. Entre altres coses, perquè el seu líder va tornar a demostrar que és el número 1 del món d'aquest esport. I que els premis individuals que s'atorguen diguin el que vulguin. Ahir, contra el Betis, Messi va fer el que va voler. Va fer jugar l'equip, va marcar dos gols i va recordar a tothom que si fa dues setmanes que els millors esportistes del món són a Rio de Janeiro lluitant per l'or olímpic, en futbol el rei és ell. I l'or olímpic fa sis anys que el té a casa seva. I si al costat té homes com Luis Suárez, que va fer el primer hat-trick de la temporada gairebé sense despentinar-se, i amb Neymar a Rio, només hi ha motius per a l'optimisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)