Seleccions

Catalunya cau en la final

Campionat estatal sub-18. La selecció catalana juvenil va veure com l'Aragó quedava campió en un partit molt travat i sense gaires ocasions que es va decidir en l'últim tram

CATALUNYA 0 ARAGÓ 2

CATALUNYA:Adrián López, Dani Reina, Roman, Alavedra, Pol Lozano, Quique (Gené, 54'), Cala (Baena, 82'), Bojan, Sergio Gómez, Baró (Llinares, 46') i Ivan (Gilbert, 82').ARAGÓ:Azón, David Vicente, Jorge (Nicolás, 84'), Ballesteros, Jesús Álvarez, Losfablos, Carlos Vicente, Uche, Forcén (Soro, 58'), Álvaro i Diego (Alejandro, 65').GOLS:0-1 (71') Alejandro. 0-2 (91') Carlos Vicente.ÀRBITRE:Usón Rosel.T.G.:als catalans Pol Lozano, Quique i Llinares; i als visitants Losfablos, Jorge i Uche.PÚBLIC:uns 700 espectadors.

Catalunya es va quedar a les portes de guanyar el campionat d'Espanya juvenil després de caure en la final contra la selecció de l'Aragó. En un partit força travat, Catalunya va tenir el domini de la pilota, però gairebé no va inquietar la porteria rival en tot el partit. Els aragonesos, per la seva banda, no van ser gaire més incisius en atac, però es van sentir molt còmodes pressionant la sortida de pilota rival. Després de la represa, això sí, els aragonesos van fer un pas endavant, i en l'equador d'aquest segon temps van avisar amb una rematada de cap de Soro. El joc seguia sent travat, però una pèrdua de pilota de Gené quan intentava iniciar un contraatac, va suposar la diana aragonesa. Alejandro va aprofitar el rebuig d'una gran intervenció del porter Adrián López per inaugurar el marcador (71'). Amb el 0-1, els catalans van seguir intentant connectar amb els seus davanters, però l'Aragó no va perdre l'ordre en cap moment. Sense perdre l'esperança, Catalunya va monopolitzar la possessió de la pilota en aquests darrers minuts, però va seguir topant amb un mur. I de nou, en una altra pèrdua de pilota amb l'equip llançat a l'atac, Carlos Vicente va finalitzar un contraatac per sentenciar la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)