Seleccions

La selecció amateur ja està a punt

Copa de les Regions. Toni Almendros va anunciar ahir la llista amb què afrontarà la primera fase estatal, que es juga a Sant Boi

La selecció catalana amateur afronta aquesta setmana la primera fase estatal de la copa de les Regions UEFA, que dona accés a la fase final, prèvia a les eliminatòries europees. El combinat dirigit per Toni Almendros s’enfrontarà divendres amb la selecció navarresa (11.30h) i diumenge a Extremadura (11.30 h), en un triangular que determinarà qui segueix endavant. La seu d’aquesta fase serà el Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat.

La FCF va fer pública ahir la llista amb què Catalunya afrontarà aquests dos enfrontaments, en què el Prat i l’Europa són els dos clubs que aporten més jugadors: tres cadascun. Els divuit escollits, en tot cas, han estat citats demà, en què iniciaran una concentració a Castelldefels. De fet, per preparar bé aquesta primera fase, Toni Almendros ha programat dues sessions dobles d’entrenament. Demà als Canyars –a dos quarts de dotze del matí i a dos quarts de sis de la tarda– i, l’endemà dijous, a les mateixes hores, a Sant Boi de Llobregat.

Porters
Segovia Sant Andreu
Ramos Vilafranca
Defenses
Diego Prat
Cárdenas Santboià
Àlex Cano Europa
Castillo Horta
Eudald l’Hospitalet
Aitor Lario Prat
Migcampistes
Putxi Prat
Lledó Horta
Álex Fernández Terrassa
Davanters
Sergi Moreno Ascó
Aliaga Cerdanyola
Javi Navarro Europa
David Jiménez Europa
Velillas l’Hospitalet
Óscar Muñoz Sant Andreu
Nils Terrassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)