Seleccions

Andreu Fontàs

Recuperant les millors sensacions al camp

Quan un futbolista té una lesió greu, superar-la i tornar amb la mateixa força al terreny de joc és el principal objectiu que es marca. Andreu Fontàs ho sap i ja fa setmanes que lluita per arribar al punt més òptim per tornar a enllaçar partits. Nascut a Banyoles el 14 de novembre del 1989, Fontàs encadena ja quatre temporades defensant la samarreta del Celta de Vigo. Fins a terres gallegues ha hagut d'anar el banyolí per demostrar la seva qualitat com a líder d'una defensa. En els dos primers anys a Vigo, el central es va enfilar fins als 3.000 minuts a primera superant els 30 partits cada curs. El futbolista, format en les categories inferiors del Banyoles, va incorporar-se com a cedit pel conjunt del Pla de l'Estany al Girona juvenil i, fins i tot, va debutar amb el primer equip de Montilivi jugant un partit a tercera amb disset anys, abans d'acabar l'etapa de formació al Barça, club amb el qual va disputar setze partits al primer equip.

Les lesions han passat factura al jugador, que ja al Barça es va trencar els lligaments encreuats del genoll, i el febrer passat va tornar a passar per la sala d'operacions per una lesió al tendó d'Aquil·les. Ja recuperat, Fontàs vol acumular minuts per recuperar la millor versió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)