Seleccions

Sis debuts i dues baixes

Les novetats. Edgar Badia, Aarón Martín, Pol Lirola, Gerard Valentín, Pere Pons i Marc Roca s'estrenaran amb la selecció, i David López i Javi Márquez es perdran finalment el partit

El partit de Catalunya té un component sentimental especial per a tots els futbolistes que vesteixen la quadribarrada. Aquesta tarda, però, n'hi haurà sis que viuran un dia per recordar: serà el primer cop que juguen amb la selecció catalana absoluta. Gairebé tots ells han competit anteriorment amb Catalunya, però ho han fet amb el combinat sub-16 o el sub-18. És el cas del porter del Reus, Edgar Badia, que, després de destacar en les categories inferiors de Catalunya –i també de la selecció espanyola–, avui estrenarà internacionalitat. El mateix es pot dir de dos dels futbolistes amb més projecció del futbol català, els blanc-i-blaus Aarón Martín i Marc Roca, que ja van vestir la samarreta de les seleccions inferiors quan eren al futbol de base de l'Espanyol. Casos idèntics als de Pol Lirola i Gerard Valentín. Qui segurament viurà més intensament el debut, però, serà Pere Pons. El mig del Girona no havia vestit mai la samarreta quadribarrada en les categories inferiors i avui s'estrenarà del tot. A sobre, ho farà a casa.

Dos contratemps

De la llista de 23 convocats que van presentar Gerard López i Sergio González, ahir va haver-hi dues baixes de darrera hora: la del migcampista del Granada Javi Márquez, a causa de la defunció d'un familiar, i la del mig reconvertit en central David López, de l'Espanyol. El futbolista blanc-i-blau té problemes als isquiotibials de la cama esquerra i, per evitar complicacions, avui no serà a la gespa de Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)