Seleccions

Catalunya encarrila l'accés a la fase final amb dues victòries

Seleccions. Els triomfs de les seleccions cadet i juvenil contra el País Valencià donen tranquil·litat als dos combinats per afrontar la jornada de diumenge, contra Múrcia

P. VALENCIÀ 0 catalunya 2

PAÍS VALÈNCIA SUB-16:Cendon, Estació (Lozano, 54'), Menargues, Baena, Gastón (Morante, 40'), Lee (Giner, 63'), Guimerá, López, Herrero, Valera (Muñoz, 40') i Collado.CATALUNYA SUB-16:Tenas, Alba, Jaume, Villahermosa (Paz, 78'), Moya (Ramos, 65'), Melamed (Benítez, 65'), Navarro (Jardí, 76'), Puigmal, Tenas, Cova i Rico.GOLS:0-1 (23') Tenas. 0-2 (71') Jaume.ÀRBITRE:Miguel Ángel Moreno.T.G.:a Jaume i Valera, de Catalunya; a Estació, del País Valencià.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al Joan Baptista Milà.

P. VALENCIÀ 1 catalunya 3

PAÍS VALENCIÀ SUB-18:Vicente, Medina, Badal, Salva, López, Lamadrid, Millán, Esquerdo (Olmedo, 84'), Albert (Moreno, 76'), Torres (Chapela, 46') i Lozano (Martí, 46').CATALUNYA SUB-18:Adrián, Gómez, Tugarinov, Alavedra, Miranda, Lozano (Rodríguez, 72'), Abel Ruiz (Ramírez, 68'), Sergio Gómez, Toldrà (Valery, 89'), Calavera, Checa (Gil, 54').GOLS:0-1 (16') Miranda. 0-2 (31') Abel. 0-3 (41') Checa. 1-3 (51') Millán, de penal.ÀRBITRE:Sánchez.T.G.:a Lozano i Gómez, de Catalunya; a Millán i Lozano, del País Valencià.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al Joan Baptista Milà.

Catalunya va aconseguir dos triomfs molt importants per encarrilar la classificació per a la fase final del campionat estatal cadet i juvenil. Els combinats catalans se la jugaran diumenge (10 h i 12 h) contra Múrcia i, depenent del que passi avui entre el País Valencià i la selecció murciana, Catalunya en podria fer prou amb un empat.

En qualsevol cas, Catalunya es va mostrar molt superior al seu rival. En cadets, Tenas va avançar de seguida Catalunya gràcies a una ràpida transició que va desembocar en un xut creuat. En la segona part, Jaume va establir el 0-2, en un córner.

En categoria juvenil, els blaugrana Miranda i Abel van sentenciar el matx en el minut trenta. Checa va fer bona una assistència de Víctor Gómez per eixamplar distàncies però Millán, en el segon temps, les va retallar de penal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)