Seleccions

El partit de Nadal es podria disputar al maig

Selecció. La FCF té problemes per tancar un rival per al desembre i treballa per jugar a la primavera contra algun combinat mundialista

Després de dues dècades de partit de Nadal –amb l’excepció del 2006, en què aquest matx es va jugar al maig i a l’octubre–, enguany hi ha molt pocs números que la selecció catalana disputi un amistós a l’hivern. Les dates disponibles, i la dificultat que estan tenint els intermediaris per trobar algun rival que pugui enfrontar-se amb Catalunya, fan que el partit de Nadal perilli seriosament. De fet, tot i que des de la Federació Catalana de Futbol (FCF) no es descarta que aquest enfrontament s’acabi disputant –fins i tot es podria jugar fora de Catalunya, amb la selecció com a visitant–, totes les dificultats que hi ha hagut fan que prengui força una segona via: jugar al maig, contra alguna de les seleccions que estaran preparant el mundial de Rússia. De fet, hi ha algunes federacions que estan estudiant fer una estada prèvia prop de Catalunya. La FCF, aprofitant-ho, ja s’ha posat a treballar per organitzar aquest partit al maig. Entre les opcions que hi ha, una de les més factibles és la d’enfrontar-se amb el Perú en un dels partits de preparació de l’albiroja.

La selecció femenina, a Navarra

Si el partit de la selecció masculina té molts números de disputar-se finalment a la primavera, el combinat femení absolut sí que jugarà aquest Nadal. Les de Natalia Arroyo s’enfrontaran el dia 22 de desembre amb la selecció navarresa i ho faran com a visitants. Aquest serà, amb tot, el segon desplaçament consecutiu de la selecció femenina després del que va fer l’any passat a Galícia, en què la quadribarrada es va imposar amb molta claredat (0-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)