Seleccions

Catalunya se la juga contra Extremadura

Copa Regions UEFA. La selecció amateur ha de vèncer avui el combinat extremeny, que en fa prou empatant després de derrotar ahir Navarra (3-1)

Catalunya i Extremadura es disputaran avui a Sant Boi de Llobregat (a dos quarts de dotze) l’accés a la següent fase de la copa de les Regions de la UEFA. El combinat català necessita la victòria per continuar endavant en la competició, mentre que els extremenys en faran prou amb l’empat, ja que ahir es van imposar a Navarra en el segon partit del triangular (3-1). Divendres, Catalunya i Navarra van empatar 1-1, de manera que la selecció navarresa ja no té cap possibilitat de classificar-se.

Extremadura va demostrar ahir que Catalunya, que intentarà fer valer el fet d’afrontar l’eliminatòria com a local, no ho tindrà fàcil per aconseguir la classificació, ja que es va mostrar molt solvent en el duel contra Navarra, amb molta efectivitat en la primera meitat –dominava per 2-0 en el descans– i amb capacitat de reacció després que els navarresos retallessin distàncies ja en la recta final de la segona meitat. El 3-1 final va arribar just abans que es complís el temps reglamentari, poc després del 2-1.

El seleccionador català, Toni Almendros, espera que el seu equip hi posi més seny que intensitat, que és el que va trobar a faltar en el partit contra Navarra, en què, segons ell, Catalunya va jugar més amb el cor que amb el cap. Almendros considera que el seu equip ha de fer valer la qualitat per classificar-se. Sense futbol a tercera divisió, s’espera un bon ambient aquest migdia al Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)