Seleccions

“El partit comença a ser una cita de referència”

Natàlia Arroyo. Seleccionadora de Catalunya

“En alguns moments elles han estat millors, però sobretot en la segona part ens ha sortit més el que buscàvem i crec que ens hem trobat bé”, resumia la seleccionadora catalana, Natàlia Arroyo, sobre la victòria del seu combinat contra Navarra. Arroyo es va mostrar, també, orgullosa del quart enfrontament consecutiu que juga la selecció catalana: “El partit comença a ser una cita de referència i les jugadores se’l prenen com a tal. I el fet que s’estigui consolidant aquesta data i que les jugadores estiguin tan compromeses ens obliga a tots a seguir treballant per repetir-ho.” “Nosaltres hem intentat donar el màxim d’espectacle”, va concloure.

Sobre una de les principals protagonistes del matx, la jove Aitana Bonmatí, que va tornar a demostrar per què s’està fent un lloc al primer equip del Barça, la seleccionadora no va mostrar cap dubte sobre la seva qualitat: “No és una sorpresa que hagi estat protagonista perquè ja fa dos anys que és a primera i està fent un gran any. És un exemple per a les jugadores que estan acabant ara la seva etapa sub-18.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)