Seleccions

Hoquei sobre patins

Cara i creu per a Catalunya

Hoquei sobre patins. Les noies van guanyar (4-3) i els nois van perdre (2-4)

Catalunya va tenir sort diversa en la festa solidària Nadal sobre Rodes, i mentre que la selecció masculina va perdre (2-4) contra la selecció mundial, la femenina va guanyar (4-3). En la mitja part del partit femení es va fer un homenatge sorpresa al president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, que ocupa el càrrec des de l’any 2002.

La selecció i el combinat mundial masculí van jugar un partit molt disputat en què els porters van tenir protagonisme. Es va arribar al descans amb empat (1-1) i en la segona part el combinat mundial es va distanciar. Martí Casas i Sergi Aragonès van marcar per a Catalunya, i Darío Giménez, Marc Gual, Dava Torres i Edu Lamas per a la selecció mundial.

En el partit femení també es va arribar amb 1-1 al descans i en el segon temps va ser Catalunya qui va dominar. Gemma Solé va fer dos gols, Iolanda Font va marcar de penal i Patrícia Miret de falta directa. Per al combinat mundial van marcar Tasha Lee, dos gols, i Maren Wichardt.

La festa solidària a benefici de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer va començar amb un torneig d’hoquei d’escoles amb setze equips. Hi va haver exhibicions d’hoquei inclusiu amb cadira de rodes; de patinatge artístic, amb l’actuació de Carla Casas i Arnau Pérez (CP Tona), i de patinatge en línia, a càrrec d’Ángela Martín-Mora. També es va presentar l’acord entre la federació catalana i la Xarxa de Televisions Locals, entre les quals hi ha El Punt Avui Televisió, per a la retransmissió en directe cada diumenge d’un partit de la Lliga Nacional Catalana.