Seleccions

La selecció femenina jugarà un amistós internacional

Seleccions. El combinat absolut disputarà un partit contra Xile, selecció mundialista i situada en el número 38 del rànquing de la FIFA, a final d’aquest mes a l’Hospitalet de Llobregat

Catalunya tindrà l’oportunitat de demostrar el seu pes en el futbol mundial el proper 21 de gener. La Federació Catalana de Futbol va confirmar que l’absoluta femenina disputarà un partit amistós contra Xile, selecció que disputarà el mundial de França l’estiu que ve. Serà la primera vegada, des que la selecció femenina va tornar a competir, el 2014, que Catalunya s’enfrontarà amb una selecció internacional.

L’Hospitalet de Llobregat serà l’escenari on el combinat femení absolut mesurarà les seves forces contra Xile, número 38 en el rànquing FIFA. La selecció sud-americana ha trobat una data i un rival adient per preparar el mundial d’aquest estiu, ja que una part important de les seves jugadores formen part de clubs europeus. El repte per a la seleccionadora, Natàlia Arroyo, serà conformar una selecció de garanties, ja que en aquelles dates la selecció espanyola, que també prepara la participació en el mundial, té programada una concentració: el dia 17 jugarà un amistós contra Bèlgica, i el 22 ho farà contra els Estats Units.

XILE

El xoc li servirà com a preparació per al mundial que es disputarà al juny a França

PRIMERA VEGADA

En l’era moderna, Catalunya encara no havia jugat contra una selecció internacional

LA LLISTA

La convocatòria es farà pública la setmana que ve en la presentació del partit

Confiança en la masculina

La federació catalana confia poder anunciar aviat el rival de la selecció masculina per al mes de març. Descartada l’Argentina, l’ens continua treballant en la recerca d’un rival tot fent malabarismes, ja que no pot accedir al caixet demanat per les millors seleccions i alhora necessita un rival prou engrescador per a l’afició. La selecció, però, té moltes possibilitats de jugar el cap de setmana del 24 de març, coincidint amb l’aturada de les lligues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)