Seleccions

Montilivi, escenari del matx

Selecció. L’estadi del Girona tornarà a ser la seu del partit que disputarà Catalunya contra Veneçuela, com ja va passar en el darrer precedent de la quadribarrada, el desembre del 2016

Montilivi tornarà a viure el partit de la selecció catalana el 25 de març en el matx que disputarà el combinat nacional contra Veneçuela, segons va informar la federació catalana. L’estadi del Girona repetirà com a seu del partit de la selecció ja que ja va acollir el darrer precedent, el desembre del 2016 contra Tunísia (3-3).

Es tracta del primer partit que disputarà Catalunya des d’aleshores i, per primera vegada en la història, en una data FIFA. Això vol dir que els jugadors més destacats de la selecció tindran compromís amb Espanya, que per aquelles dates disputarà contra Noruega (23 de març) i contra Malta (26 de març) partits de classificació per a l’Eurocopa.

Veneçuela, en canvi, convocarà bona part de les seves estrelles ja que li servirà per preparar-se per a la copa Amèrica. De fet, tres dies abans jugarà un partit contra l’Argentina de Messi –rival cobejat per la selecció– al Wanda Metropolitano de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)