Seleccions

Àlex Granell, el primer convocat de la llista de Catalunya

Selecció. En la presentació del partit del dia 25 contra Veneçuela, el seleccionador Gerard López ha avançat el nom del capità del Girona. La resta dels escollits s’anunciarà el dia 20

Aquest migdia s’ha presentat a Girona el partit entre les seleccions de Catalunya i Veneçuela que es jugarà a l’estadi de Montilivi el dilluns dia 25 de març (21 h). En l’acte, s’ha posat l’accent en el fet que el combinat català pugui competir en data FIFA –les jornades que es reserven als partits internacionals–, i s’ha fet una crida a omplir les graderies del feu gironí. La notícia més destacada ha sigut que el seleccionador català Gerard López ha confirmat que el capità del Girona, Àlex Granell, serà a la convocatòria que es farà pública el dia 20 de març. Gerard ha explicat que espera fer una selecció “de primer nivell”.

Pel que fa a les entrades, el preu per al públic en general serà de 10 euros, mentre els socis del Girona FC les podran adquirir per 5 euros. Els federats i membres de clubs de la FCF podran sol·licitar invitacions a l’ens federatiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)