Seleccions

Els vetos se succeeixen

Seleccions. El Rayo Vallecano s’afegeix al Valladolid impedint que Alberto Garcia i Álex Moreno vagin amb Catalunya mentre que l’Osca encara no ha pres una decisió

El Rayo Vallecano s’ha afegit a la llista d’equips que impediran la presència de futbolistes catalans amb la selecció dilluns vinent contra Veneçuela. Tal com ha informat Televisió de Catalunya, el conjunt ara dirigit per Paco Jémez ha posat un entrenament el mateix dia de partit i ha citat als dos jugadors, Alberto Garcia i Álex Moreno, que en un principi estaven citats per Gerard López. Catalunya Ràdio també ha confirmat que l’Osca no les té totes a l’hora de cedir als seus jugadors. Enric Gallego i Álex Gallar són els dos catalans de la plantilla.

El Valladolid s’ha negat aquest matí a cedir el seu entrenador, Sergio González, i els dos jugadors catalans de la plantilla, Rubén Alcaraz i Jordi Masip, pel partit que la selecció catalana jugarà dilluns vinent contra Veneçuela a Montilivi (21 h). El conjunt lleonès ha afirmat que al darrera d’aquesta decisió hi ha una motivació esportiva. “El club respecta la Federació Catalana de Futbol però entén que ha de prioritzar els seus propis interessos esportius en una fase decisiva de la temporada i evitar riscos que puguin suposar lesions d’algun dels seus futbolistes, fins ara clau en l’equip”, explicava en el comunicat. El Valladolid ara mateix és setzè en la classificació a cinc punts de distància de les posicions de descens a segona divisió.

Catalunya tenia previst convocar Rubén Alcaraz i Jordi Masip, tal com va fer públic el Valladolid en el dia d’ahir, però finalment ni el sabadellenc ni el barceloní formaran part de la llista de Gerard López que es farà pública demà al migdia (12 h). Gerard s’ha quedat sol al capdavant de la selecció ja que Sergio González tampoc ha estat alliberat pel Valladolid per a la disputa del xoc.

Es tracta del primer partit de Catalunya en dates FIFA, de manera que les lligues de primera divisió, inclosa l’espanyola, queden aturades pels diferents compromisos de seleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)