Seleccions

Catalunya jugarà contra Mali el 8 de juny

El partit servirà de comiat per a Bojan Krkic després d’anunciar la seva retirada

La selecció tornarà a jugar un partit aquesta temporada. De fet, servirà per posar el punt final al curs, i és que la selecció masculina absoluta de Catalunya s’enfrontarà a Mali el proper 8 de juny. Després que els dos últims partits de la selecció s’hagin disputat a Montilivi –contra Veneçuela al 2019 i contra Jamaica l’any passat–, per a aquest duel encara falta confirmar quina serà la seu del partit, i és que la federació catalana ha obert un procediment públic per designar la seu del partit, que està adreçat a aquelles ciutats catalanes que vulguin acollir el partit. El matx servirà també com a comiat definitiu per a Bojan Krkic després que el futbolista de Linyola anunciés, fa poques setmanes, la seva decisió de penjar les botes.

La selecció de Mali, en què hi destaquen jugadors com Cheick Doucouré (Crystal Palace), Mohamed Camara (AS Mónaco), Amadou Haidara (RB Leipzig), Moussa Djenepo (Southampton FC) o El Bilal Touré (UD Almeria), ocupa actualment la 53a posició del rànquing de la FIFA i quatre dies després del partit contra Catalunya disputarà un partit de la fase de classificació per la copa d’Àfrica contra el Congo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)