Seleccions

El Catalunya-Ucraïna a Fontajau, orgull de l’aposta pel bàsquet femení a Girona

Fontajau viurà dissabte el retorn de la selecció nacional absoluta femenina, que s’enfrontarà a Ucraïna (17h) en un partit amb vessant solidari. Per la delegació gironina de la federació catalana de bàsquet (FCBQ), que sigui Fontajau l’escenari escollit per al partit és una mostra més del potencial del bàsquet femení a la demarcació. “Som un referent en bàsquet femení, tant pels clubs, encapçalats per l’Uni Girona, com pel nombre de llicències”, explica el president de la representació territorial de la FCQB a Girona, Xavier Santaló. “Fontajau és el lloc més adequat per a aquest esdeveniment. Ens posa en valor l’aposta pel bàsquet femení a Girona”, afegeix Santaló.

A les comarques gironines, la federació catalana té registrades 5.424 llicències de jugadors i 3.223 de jugadores –a més d’entrenadors, delegats i àrbitres–, xifres molt superiors a les delegacions de Lleida i de Tarragona.

El partit contra Ucraïna forma part dels actes del centenari de la FCBQ. Les entrades es podran adquirir al lloc web basquetcatala.cat, a partir de 5 euros. La selecció catalana femenina no juga des del 2018, també a Fontajau contra Montenegro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)