Seleccions

Garantida una entrada de 15.000 espectadors

Amb les dades de què disposava ahir la federació i que es referien al ritme de venda de diumenge a la nit, s'haurien venut ja més de 10.000 entrades per al partit d'aquest vespre a Montjuïc. No serà, doncs, la pitjor entrada d'un partit de Catalunya, ja que en la cita a Terrassa contra Costa Rica amb prou feines es van superar els 8.000 espectadors. Lògicament, també quedaran lluny els grans ambients que es van viure al Camp Nou en els enfrontaments contra el Brasil i l'Argentina, però l'objectiu és que Montjuïc no presenti un aspecte massa gèlid.

Jordi Casals, tanmateix, encara demanava ahir de veure «l'estadi amb 25.000 o 30.000 espectadors»: «Ara mateix, a banda de les entrades, també tenim compromisos amb patrocinadors que fan pujar en 5.000 o 6.000 les persones que vindran. Així que tenim assegurats 15.000 o 16.000 espectadors. La implicació va molt bé. I si demà no vénen 25.000 persones al camp, ens ho haurem de començar a fer mirar», va dir.

Defensa de Cruyff.

Casals va aprofitar també per parlar del seleccionador de Catalunya, una persona que segons ell, malgrat no parlar català, continua fent moltes coses pel país. «Mireu, la gent li critica que no parli català. Però Cruyff va ser el primer capità del Barça que es va posar les quatre barres al braç i el primer que va posar el nom de Jordi al seu fill quan això no es podia fer. I la persona que més ha fet conèixer pel món que hi ha una selecció catalana, aquest és Cruyff», va dir.

Portar Hondures costarà uns 300.000 euros.

La federació catalana pagarà a l'hondurenya un total de 150.000 euros pel partit, però les despeses addicionals (lloguer del camp, seguretat, viatge i estança del rival) faran que el preu final del matx pugi fins a uns 300.000 euros. Els patrocinadors del la cita i la televisió ja cobreixen el 80% del pressupost del matx.


El partit costarà uns 300.000 euros, i Casals somia que Montjuïc arribi als 25.000 espectadors

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)