Seleccions

Castillo: «Ens enfrontem a un rival d'altíssim nivell»

Juan de Dios Castillo
SELECCIONADOR D'HONDURES
«Catalunya és un dels millors equips d'Europa. Ens enfrontem a un rival d'altíssim nivell, amb diversos jugadors que han estat campions del món. El respecte és màxim»
«Personalment, és un honor enfrontar-me a un home com Johan Cruyff; és una llàstima que no entreni cap club»
«Nosaltres venim a competir i prou. No tinc informes del tema polític que envolta el partit»

Potser molts pensen que el partit d'avui a Montjuïc és poc més que una costellada. Hondures, però, afronta el duel contra Catalunya amb molta seriositat. És cert que en la convocatòria del combinat centreamericà només hi ha cinc jugadors presents en l'última cita mundialista de Sud-àfrica (Ricardo Canales, Óscar García, Jerry Bengston, Ramón Núñez, Georgie Welcome), però això no vol dir que els hondurenys vinguin aquí a passar uns dies de vacances. Hondures es troba des de fa mesos en fase de preparació de la copa centreamericana Uncaf, que es jugarà a Panamà aquest mes de gener, i tots els convocats per al partit d'avui són conscients que s'estan jugant un lloc en la selecció. El seleccionador Juan de Dios del Castillo, que va agafar el relleu de Reinaldo Rueda després del mundial, aprofitarà avui per fer més proves amb vista a la copa Uncaf. Aquest serà tot just el seu setè partit a la banqueta hondurenya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)