Seleccions

Artur Mas aposta per l'oficialitat de Catalunya

El president de la Generalitat, Artur Mas, que ahir va presenciar el Catalunya-Hondures, que va ser el seu primer acte oficial, va defensar la lluita per les seleccions esportives nacionals. «És una bandera que s'ha de continuar aixecant, és un camí que s'ha de continuar fent, sabent les dificultats que tenim», va assegurar un Artur Mas que va admetre que el camí per aconseguir-ho no serà gens fàcil. «L'Estat espanyol juga molt fort en contra, ja que ells consideren, i segurament no els falta raó, que les seleccions esportives nacionals són un gran símbol nacional i per tant el combaten tant com poden. És un camí difícil, no ho hem de negar, ple d'obstacles i dificultats, però el que és important és no perdre la fe, mantenir el camí i anar fent progressos. Jo estic segur que això ho anirem aconseguint de cara al futur.»

Esports dependrà de Presidència.

Artur Mas també va anunciar que la cartera d'Esports anirà lligada directament al Departament de Presidència. «L'àmbit d'Esports és de màxima importància de país. És un àmbit en què es relliga molt la cohesió social», va dir el president de la Generalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)