Seleccions

La selecció farà goig

El màxim golejador de la selecció catalana, i ara davanter del Roma, tornarà a defensar la samarreta de Catalunya

Johan Cruyff donarà la llista de convocats aquest migdia

L'actual jugador del Roma i màxim golejador de la selecció catalana, Bojan Krkic, no es perdrà la cita d'aquest any i serà el dia 30 a l'Estadi Olímpic de Montjuïc per enfrontar-se amb Tunísia. La Federació Catalana de Futbol va fer oficial ahir que seria al partit. El seu equip actual, el Roma, no ha posat cap impediment perquè el davanter jugui aquest partit. El jove davanter de Linyola és un habitual en les convocatòries del combinat nacional, i la seva presència és sinònim de gol i espectacle. Aquesta serà la quarta convocatòria amb Catalunya de Bojan Krkic, que ha aconseguit marcar en els tres últims enfrontaments internacionals jugats a Barcelona. El seu debut va ser el gener de 2008 en un País Basc-Catalunya a San Mamés, i des de llavors només s'ha perdut el partit que va enfrontar l'equip català amb l'Argentina el maig del mateix any. Després van venir les convocatòries i els gols contra Colòmbia, l'Argentina i Hondures. El de Linyola va expressar la seva il·lusió per jugar el partit: “Tinc moltes ganes de tornar a veure els meus companys i jugar amb ells aquest partit.”

El bo i millor, al camp

Avui, a dos quarts de dues de la tarda, el seleccionador català, Johan Cruyff, anunciarà la llista de convocats per al partit contra Tunísia. Aquesta serà la tercera convocatòria que confecciona Cruyff per a Catalunya.

En aquesta ocasió, el tècnic català ha tingut molt per triar i remenar, ja que les dues setmanes d'aturada de les competicions de futbol fa que tots els jugadors catalans de primera divisió estiguin disponibles. Entre ells destaquen jugadors blaugrana com ara Valdés, Xavi i Cesc. També hi podran ser els jugadors de l'Espanyol, entre els quals sobresurt el davanter espanyolista Sergio García, que a banda d'arribar al partit en un bon moment de forma és el jugador que ha vestit més cops la samarreta de Catalunya (14). Des de la FCF comenten que la d'avui pot ser la llista de convocats més atractiva dels últims anys pel que fa a noms. El partit serà a les 7 de la tarda, una bona hora per gaudir d'un espectacle.

La venda d'entrades va a un bon ritme

El fet que el partit es jugui en plenes festes de Nadal i a una bona hora, les 7 de la tarda, està fent que el ritme de vendes d'entrades a una setmana del partit sigui bona. Tot i això, en les últimes edicions la venda d'entrades s'ha disparat els dies abans o fins i tot el mateix dia de partit. De moment, hi ha confirmada la presència de 400 presidents d'equips de Catalunya, i els clubs de futbol del principat també estan aprofitant les promocions que s'han fet per poder ser presents al partit. L'objectiu és que sigui una festa del futbol català.

Un jugador de 2a A podria ser la novetat

Els principals futbolistes catalans segur que seran sobre la gespa de Montjuïc, però una de les novetats podria ser la presència de jugadors catalans de 2a A. El principal dubte és saber si només se'n convocarà un o els quatre equips de la divisió de plata hi seran representats. Des que Johan Cruyff és seleccionador, només ha convocat Marc Bartra i Andreu Fontàs, els dos del Barça B, d'equips provinents de la segona divisió A. Va ser en l'últim partit de Catalunya contra Hondures. La presència de jugadors del Girona, el Nàstic o el Sabadell seria una manera de representar gran part del territori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)