Seleccions

Crida al més alt nivell

El president Artur Mas beneeix el partit contra Tunísia i agraeix l'esforç de la federació d'organitzar-lo i el de Cruyff de dirigir-lo

La FCF confia que s'arribi als 35.000 espectadors demà a Montjuïc

EUSKADI0


tunísia2


El president de la Generalitat, Artur Mas, va beneir ahir la cita nadalenca de la selecció amb una recepció oficial al president de la federació, Andreu Subies, i al seleccionador, Johan Cruyff, i els va agrair la feina duta a terme per fer possible l'esdeveniment. Mas, que presenciarà en directe el seu segon partit de Catalunya (el de l'any passat, contra Hondures, es va disputar l'endemà que prengués possessió del càrrec de president de la Generalitat), va fer una crida a l'afició catalana perquè ompli el Lluís Companys. “Jo fa dies que estic refredat, tusso molt, però hi seré”, va assegurar Mas.

En l'acte d'ahir, al qual també van assistir el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i tots els vicepresidents de la directiva de la FCF, Artur Mas es va mostrar segur que el “partit tornarà a ser un èxit i que la gent gaudirà de l'esport, del futbol i d'un bon ambient”, i va afegir: “A més, amb la contribució decisiva de Johan Cruyff tot anirà bé.” El president de la Generalitat va destacar la feina que es fa amb el futbol de base català i que cristal·litza en cites com la de demà, en què la majoria de futbolistes de primer nivell del país no solen fallar a la crida.

A les portes del seu primer partit com a màxim dirigent del futbol català, Andreu Subies va explicar que la recepció al Palau de la Generalitat “és el reflex del compromís de país que tenim, amb tots els estaments. El duel de demà és l'acte de futbol més important que fem amb el nom de Catalunya”, va declarar Subies. En el seu torn de paraula, Cruyff va exhortar el públic a aparcar per un dia la crisi i disfrutar del futbol. “Si els jugadors demostren tota l'estima que tenen per aquest país, l'afició ha de fer el mateix; a més, amb uns preus de les entrades molt barats. És un dia festiu i no es pot fallar”, va assenyalar l'holandès.

Busquen quasi un ple

La federació catalana confia que en les últimes hores prèvies al partit s'animi el ritme de venda d'entrades. Les previsions són que hi haurà entre 30.000 i 35.000 espectadors, en un horari familiar que permetrà que molts nens puguin ser presents al Lluís Companys.

Estic agraït perquè tots els jugadors estan disposats a jugar malgrat la càrrega de partits
Johan Cruyff
SELECCIONADOR DE CATALUNYA
És un goig acollir la FCF i a Cruyff. Vull agrair l'esforç que fa la federació perquè es pugui jugar. I la contribució de Cruyff sempre és decisiva
Esperem que un cop més el partit de la Selecció sigui un èxit, que es pugui gaudir del futbol
Artur Mas
PRESIDENT DE LA GENERALITAT
El compromís amb tots els estaments de la societat queda reflectit avui amb aquest acte
Andreu Subies
president de la federació

Tunísia derrota Euskadi i avui a les set de la tarda aterra al Prat

EUSKADI: Riesgo, Sirieix, Iraola, Amorebieta, Mikel González, Aranburu, Iturraspe, Xabi Prieto, Gabilondo, Zurutuza i Aritz Aduriz.

TUNÍSIA: Mathlauthi, Boussaidi, Iffa, Hichri, Gharbi, Traoiu, Korbi, Dhaouadi, Mksani, Chehoudi i Jemma.

GOLS: 0-1 (67') Mksani. 0-2 (82') Chadley (suplent).

ÀRBIT.: Iturralde González.

COMENTARI: Tunísia va superar ahir amb claredat Euskadi (0-2) i avui aterrarà al Prat de Llobregat pels volts de les set de la tarda. El seu seleccionador, Sami Trabelsi, té intenció de fer una sessió d'entrenament al vespre a la ciutat esportiva de Sant Adrià de Besòs.

L'hotel Plaza, el punt de reunió

Com és habitual, els jugadors de Catalunya han estat citats al migdia a l'estadi Lluís Companys (12.30 h), i d'allà aniran a l'hotel Plaza, on estaran concentrats durant cinc hores. A l'hotel els jugadors mantindran una conversa amb Johan Cruyff abans de dinar. Després, descansaran una estona i cap a dos quarts de sis de la tarda agafaran l'autocar que els tornarà a conduir fins a l'estadi. Cruyff farà jugar els 22 jugadors i probablement sortirà al camp amb la selecció més potent possible. Els seleccionats rebran, com és habitual, un obsequi d'agraïment per la seva participació en el partit (un aparell electrònic) abans de tornar als seus clubs respectius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)