Seleccions

Un clam per Brasil 2014

En aquest instant es va reclamar que Catalunya participi en el pròxim mundial

Les reivindicacions, tònica de la cita

S'ha clamat i reclamat de totes les maneres possibles i amb més disgustos que no pas alegries, de moment: Catalunya ha de tenir dret a participar en competicions internacionals amb seleccions esportives pròpies i oficials. Tot i que de pals a les rodes no n'han faltat, si per alguna cosa es caracteritza la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes és pel seu compromís envers els nostres combinats nacionals. No abaixen els braços i, tal com han demostrat en els últims tretze anys, no ho pensen fer. Ahir, a l'Estadi Olímpic, van repartir banderoles per reclamar la participació de Catalunya en el pròxim mundial de Brasil. Així, en el minut 20 i 14 segons, una bona part del públic que animava la selecció al Lluís Companys va alçar alhora un grapat de banderoles amb el lema “Catalunya al mundial Brasil 2014”.

Aquest acte reivindicatiu de la Plataforma, a més, va tenir un molt bon suport dels seguidors de Catalunya, que gairebé no van deixar d'animar en tot el partit i van aprofitar també la festa de la selecció per dir-hi la seva. Com ja és clàssic en la cita del Nadal no van faltar-hi ni els càntics reivindicatius, ni les senyeres, ni les estelades, ni les pancartes que amb una cosa escrita o una altra venien a dir: “Una nació, una selecció”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)