Seleccions

La selecció catalana, a punt

Selecció catalana amateur. El seleccionador català, Toni Almendros, va fer pública ahir la llista de jugadors definitiva per participar en la fase final de la copa de les Regions de la UEFA que es jugarà a Gijón del 6 al 8 d'abril

El seleccionador català amateur ja ha decidit quins seran els 18 jugadors que intentaran aconseguir el pas a la fase europea de la copa de les Regions de la UEFA. La fase final estatal es jugarà a Astúries del 6 al 8 d'abril, i el camí cap al títol ja està definit. El divendres 6 d'abril, Catalunya s'enfrontarà a semifinals amb Castella i Lleó a les 12 del migdia al camp universitari d'Oviedo. En cas d'accedir a la final, el seu rival sortiria de l'altre enfrontament entre Astúries i Múrcia. La final es jugarà a les instal·lacions de Mareo a Gijón el diumenge 8 d'abril a les 12 del migdia. La convocatòria del combinat català és exclusivament amb jugadors de 3a divisió. L'equip que hi aporta més jugadors és el líder de la lliga, el Prat amb quatre efectius. En la llista final també hi destaquen jugadors com Carlos, màxim golejador de la categoria amb 17 gols, o Enric, que n'ha aconseguit 16 amb el Cornellà. En cas d'aconseguir la victòria a la final, la selecció catalana podrà participar en la fase europea de la competició, contra regions de la resta del continent. Un fet insòlit fins ara.

La jornada es mou

La 33a jornada de lliga que coincideix amb la competició de la selecció es mourà al 18 d'abril, però els equips que ho vulguin també podran jugar el 8 d'abril.

Toni Teixeira
AE Prat
Adrià Fradera
Gavà
Amantini
Castelldefels
Enric
Cornellà
Valentín
Cornellà
Rovira
Europa
Cano
Europa
Ivan Álvarez
Europa
Putxi
Manlleu
Aumatell
Manlleu
Granell
Olot
Charly Ruiz
AE Prat
Ferran Vila
AE Prat
Oscar Sierra
AE Prat
Heredia
Santboià
Cárdenas
Santboià
David López
Terrassa
Carlos
Terrassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)