Seleccions

Disseny d'impacte per a la samarreta de la selecció

Samarreta de llegenda. Custo aposta per un disseny molt innovador a la samarreta de la selecció catalana de futbol, que evoca la flama del drac de Sant Jordi sobre un fons blau marí

La selecció catalana de futbol estrenarà samarreta en el pròxim partit del dia 2 de gener que se celebrarà a l'estadi de l'Espanyol a Cornellà-el Prat. Un equipament que la Federació Catalana de Futbol i la firma Astore van presentar ahir al Museu Colet de Barcelona. Un nou equipament per a la selecció que porta el segell del dissenyador Custo, per la qual cosa la innovació és totalment present. El dissenyador català va cedir fa temps el disseny d'aquesta nova samarreta a la Federació Catalana de Futbol. I ahir es va poder veure per primer cop i va quedar clar que no deixarà indiferent ningú, ja que el dissenyador català de gran prestigi internacional ha defugit seguir els cànons clàssics. La samarreta llueix al pit una llengua de foc d'estil modernista que evoca la flama del drac de Sant Jordi i que posa els tons grocs i vermells de la senyera sobre un fons d'intens blau marí. La senyera també està present, com a la part del darrere del coll, als números del dorsal i a les mitges. L'equipament es completa amb l'escut de la Federació Catalana de Futbol realitzat amb un innovador mètode tridimensional.

Està previst que siguin totes les seleccions catalanes de la FCF (tant les de futbol, com les de futbol sala i les de futbol platja) les que la llueixin en els campionats d'Espanya i altres competicions.

IVAN TIBAU

El partit del dia 2 ha de ser un pas més en el procés iniciat l'11 de Setembre

JOHAN CRUYFF

“És molt important que la samarreta la puguin portar els nens al carrer”
“La federació estarà sempre al capdavant de la voluntat d'aquest país”

Partits nadalencs que “han de passar a ser història”

L'acte va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau; del seleccionador català, Johan Cruyff; dels membres de la selecció catalana absoluta de futbol Marc Muniesa, Isaac Cuenca, Raúl Rodríguez i Joan Capdevila; del capità de la selecció absoluta de futbol sala, Javi Rodríguez, i del representant de la selecció catalana de Veterans Cristóbal Parralo.

Subies va instar a “no perdre les poques coses que ens deixen tenir” en relació amb l'únic partit que disputa a l'any la selecció absoluta de futbol. A la qual cosa, Tibau va assegurar que “amb el camí que ha iniciat aquest país, aquests partits han de passar a ser història per poder competir oficialment en l'àmbit internacional”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)