Seleccions

El president s'apunta al Catalunya-Nigèria

Selecció. Artur Mas va mostrar el seu suport al partit de la selecció i va confirmar que hi assistirà

El president de la Generalitat, Artur Mas, va rebre ahir al migdia una comitiva de la Federació Catalana de Futbol (FCF), encapçalada pel seu màxim dirigent, Andreu Subies. Mas va escenificar el seu suport a la FCF amb vista al partit de la selecció contra Nigèria; va mostrar el seu convenciment que la cita serà un èxit, i va confirmar la seva assistència a l'esdeveniment. Subies, per la seva banda, va regalar una samarreta de la selecció al president i va agrair el suport institucional que ha rebut la FCF.

L'amateur, ben present

La selecció catalana amateur, que aquest any, a Ucraïna, va obtenir la classificació històrica per a la fase final de la copa de les Regions UEFA, estarà present en el partit del dia 2. La FCF ha convidat tota l'expedició, i també les seleccions sub-16 i sub-18. D'altra banda, la pròxima cita dels de Toni Almendros serà a principis del 2013, a Dublín, contra Irlanda amateur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)