Seleccions

Bojan ja ho té tot preparat

El de Linyola, a Cornellà-El Prat. El davanter del Milan, que ha fet tres gols en els tres partits de Johan Cruyff a la banqueta de Catalunya, va visitar ahir l'escenari del matx del dia 2

Un dels grans referents de la selecció a la punta de llança és el davanter del Milan Bojan Krkic, que ha acaparat bona part del protagonisme golejador de Catalunya en les últimes cites. En aquest sentit, el futbolista nascut a Linyola fa 22 anys ha marcat cinc gols en cinc partits amb la selecció, tres dels quals amb Johan Cruyff a la banqueta. En el duel de seleccions del dia 2, doncs, Bojan mirarà de mantenir aquesta línia. Ahir, el punta va visitar l'escenari del matx, Cornellà-el Prat, on va parlar del Catalunya-Nigèria.

“Espero que el camp estigui ple”, va afirmar el jugador rossonero, en unes declaracions que reuneix el web de la FCF. Bojan, que avui torna a Milà per entrenar-se, també va parlar de l'any de reivindicacions que ha viscut Catalunya, i afirma que li agrada “veure com s'està mobilitzant el país”. D'altra banda, el davanter va tenir unes paraules pera Cruyff, que el dia 2 ho deixa: “És una icona mundial, i que t'entreni és un honor per a qualsevol jugador; és una de les coses que podré explicar quan em retiri.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)