Seleccions

El 9, al costat de la selecció i de la reivindicació nacional

Acte reivindicatiu. El diari es distribuirà massivament el dia 2 entre els assistents al Catalunya-Nigèria i inclourà un pòster amb el lema “‹2014: Catalonia Europe's next state›”

El 9 Esportiu de Catalunya tornarà a estar present de manera notòria en el partit de la selecció catalana de futbol, que en aquesta ocasió enfrontarà dimecres el combinat nacional amb la selecció de Nigèria.

Amb aquest objectiu, el diari ha previst un ampli desplegament de mitjans, tant pel que fa a la cobertura informativa del matx com pel que fa a la presència física a l'escenari del partit que per primer cop serà l'estadi de l'Espanyol a Cornellà-el Prat.

El compromís de país d'El 9 Esportiu, l'únic diari d'esports que s'edita en català, anirà en aquesta edició encara més enllà i també ha impulsat un acte reivindicatiu en col·laboració amb El Punt Avui, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i l'Assemblea Nacional Catalana. Tots els assistents al partit que disposin d'un exemplar d'El 9 trobaran a les planes centrals del diari de dimecres, dia 2, un pòster amb el lema “2014: Catalonia Europe's next state” que es podrà mostrar al llarg del partit per reclamar l'estat propi per a Catalunya.

Milers d'exemplars

Per garantir una difusió àmplia es distribuiran milers d'exemplars d'El 9 i als que habitualment es poden adquirir als quioscos i als que reben els nostres subscriptors, se sumaran 7.000 exemplars que seran distribuïts a les portes de l'estadi de Cornellà-el Prat amb l'ajuda de voluntaris de la Plataforma Pro Seleccions.

El 9 Esportiu impulsa aquesta acció juntament amb El Punt Avui, la Plataforma Pro Seleccions i l'ANC perquè estem convençuts que a les moltes qüestions que fan necessari que Catalunya assoleixi un estat propi, cal sumar el fet que aquest és l'únic camí i el més ràpid per aconseguir el reconeixement internacional de les nostres seleccions nacionals, ara vetades per l'Estat espanyol. Un reconeixement sense el qual la majoria de seleccions no poden competir oficialment i amb normalitat.

Onzè aniversari

El 9 Esportiu del dia 2 de gener serà, doncs, un exemplar especial que inclourà una informació destacada amb tots els detalls del partit Catalunya-Nigèria. I també aquest apunt reivindicatiu del qual parlàvem. Però a més, El 9 Esportiu celebrarà aquest mateix dia el seu 11 aniversari. Per commemorar-ho, el diari també inclourà una sèrie de reportatges en què es repassarà el perfil d'onze personatges esportius que han destacat durant aquests onze anys pel seu compromís nacional.

Així, doncs, El 9 Esportiu consolida la seva trajectòria com a únic diari esportiu editat en català i amb clara vocació nacional tant en l'àmbit esportiu com de país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)