Seleccions

L'europeu, al punt de mira

Futbol sala. La selecció catalana femenina comença a preparar la conquesta del campionat continental, un títol que se li ha resistit i en què ha aconseguit un segon lloc i dos tercers

Catalunya va ser campiona del món de futsal femení el 2008, però no ha aixecat mai el ceptre continental. El 2004, la vegada que hi va estar més a prop, es va haver de conformar amb la segona posició després de perdre la final contra Rússia (2-0). Precisament, les russes són les dominadores de la competició amb tres de les cinc edicions; les altres dues se les ha emportat la República Txeca. Catalunya també té dos segons llocs.

Amb la voluntat d'esmenar aquest fet, la selecció nacional ha començat a preparar el campionat d'Europa que s'ha de jugar a final d'any a Catalunya. La primera cita va tenir lloc en el pavelló Antonio Garcia Robledo, de la Llagosta, i el seleccionador Christian Roldan va disposar de 14 jugadores. “En aquest primer entrenament s'han vist jugadores que podran augmentar la qualitat de la selecció immediatament i d'altres que volem seguir de ben a prop perquè per la seva joventut i qualitat fan que siguin un valor segur de futur. És important la feina que estan fent els clubs”, va dir Roldan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)