Seleccions

L'empenta dels debutants

Mig bloc nou. Catalunya afronta la final d'avui amb un equip molt renovat, ja que nou dels divuit futbolistes de què disposa Toni Almendros competeixen per primer cop amb la selecció

La selecció ha viscut en aquesta fase final estatal una gran renovació. De fet, la meitat de la convocatòria són futbolistes que, més enllà d'algun entrenament, mai no havien competit amb la samarreta de Catalunya. Els nouvinguts, a més, han arribat amb força, tal com va quedar demostrat en la semifinal, en què Padilla i Josele van marcar els dos gols de l'equip. Ells juntament amb David López, Márquez, Guzmán, Denís Coch, Álex Fernández, Canadell i Pedro Bilbao són la sabia nova d'un grup ben assentat.

“Poder representar Catalunya lluny de casa és una gran experiència”, relata Alberto Padilla, que explica com és la selecció: “Som un grup jove, de gent alegre que ve aquí a fer grans coses. Hi estic molt a gust.” Un altre dels que divendres va debutar és Álex Fernández, que precisament va substituir Padilla. El jugador del Santboià, del qual Toni Almendros és declara “un enamorat”, diu que la clau dels èxits és l'ambició que regna: “Aquest grup, siguem nous o no, té moltíssima gana i sempre està molt il·lusionat buscant la victòria.” Fernández i Padilla, amb tot, ara estan centrats a fer realitat els anhels de la selecció per alçar avui el títol de campions estatals. Tenen clara la recepta: “Andalusia és un rival fort i hem de sortir concentrats; no podem encaixar gols evitables com en l'últim partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)