Seleccions

Catalunya, combativa i triomfant

Futsal. La selecció catalana supera (3-2) Eslovàquia amb una diana en l'últim minut de la pròrroga i accedeix a les ‘semis' de l'europeu després de remuntar un 0-2. El rival, Bielorússia

Catalunya lluitarà avui per un lloc a la final de l'europeu que s'està disputant a la República Txeca. I per mèrits propis, perquè ahir va superar, amb un esforç titànic, una selecció eslovaca molt incòmoda. El combinat català va dur el pes del joc durant tot el primer temps, però la punteria eslovaca va situar un 0-2 en el marcador que feia molt costa amunt la gesta catalana. Però aquest equip sap patir i sap negociar els moments difícils, i ahir ho va demostrar. Lluny d'abaixar els braços, els homes de Juan Antonio Fernández van persistir i van trobar el camí del gol al límit del descans. Adrià Garcia va aprofitar un refús i va retallar distàncies. Només començar el segon temps, cop d'efecte. Berni Castell, amb un gran xut, feia la igualada i tornava a fer vàlides les opcions catalanes. Els de Fernández van tancar Eslovàquia al seu camp i van provar-ho de totes les maneres, però el gol no va arribar. A la pròrroga, la tònica va ser la mateixa i els eslovacs només van fer por en algun contraatac aïllat. I quan l'ombra dels penals ja es veia ben a prop, Bonillo va fer el 3-2 definitiu. Un premi a la combativitat catalana que ahir va merèixer el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)