Seleccions

OPINIÓ

Un rol molt important per al futur del país

La Diada Nacional de Catalunya commemora cada any un dels moments més importants de la nostra història com a país. Enguany, la celebració coincideix amb una situació política incerta, però a la vegada il·lusionant, on un cop més l'esport té un paper fonamental.

L'esport és una de les millors eines que tenim per situar i mostrar al món gran part de la riquesa social i cultural de Catalunya, i en aquests moments les entitats que formeu el teixit associatiu esportiu teniu un rol molt important en el futur del nostre país. Sempre heu estat actives i defensores del nostre model i de la nostra manera de ser, i en aquest camí el govern seguirà estant en tot moment al vostre costat.

Aprofito aquest moment per agrair de manera especial tot el suport del nostre sector vers el moment transcendental que vivim com a país, liderat pel president Mas. És per això que encoratjo les entitats esportives a continuar treballant amb fermesa, il·lusió, ganes i compromís per posar cadascuna el gra de sorra perquè tots plegats puguem mantenir un model d'èxit.

Bona Diada!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)