Seleccions

OPINIÓ

Ara és l'hora, també per a l'esport

Ara és l'hora. L'hora de fer un país nou i desmantellar la Plataforma Pro Seleccions, perquè quan el poble català decideixi la seva independència, la feina que ens hem proposat quedarà enllestida. L'esport s'ha d'implicar en el procés perquè n'és un gran interessat. La independència és el camí més curt i efectiu per aconseguir les millores que mereix.

Just abans de l'estiu es va presentar un estudi encarregat per la Plataforma Pro Seleccions que demostra que la independència proporcionaria cada any 176 milions d'euros més al sector esportiu. Si a això hi ajuntem els beneficis de poder representar internacionalment el nostre país, d'emocionar-nos amb el nostre himne i de poder decidir com gestionem els nostres recursos, com pot ser que encara hi hagi gent que no vegi la independència com la solució a tots els obstacles que pateix l'esport?

Ara és l'hora. L'hora de sortir al carrer i reclamar que tenim el dret de decidir democràticament quin ha de ser el nostre futur com a poble. L'hora de fer un país que en tots els àmbits, també l'esportiu, sigui un país millor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)