Seleccions

La selecció, campiona

‘Pitch-and-putt'. Els jugadors catalans van revalidar el títol continental ahir a Andorra imposant-se a Holanda en una final que no es va resoldre fins als últims partits

La selecció de pitch-and-putt va conquerir ahir el segon campionat d'Europa de la seva història en imposar-se en la final a Holanda per 5,5 a 3,5. El campionat va acabar ahir al camp de la Xixerella, a Andorra.

En la jornada del matí els holandesos van començar molt forts i es van posar al davant en gairebé tots els duels personals. Tot feia pensar que Catalunya no podria revalidar el títol. A la tarda, però, va començar una gran remuntada, que va completar Josep Martínez amb la victòria en el penúltim partit. En l'últim duel, ja intranscendent, Marc Lloret va empatar el seu partit i va deixar el resultat en el 5,5 a 3,5 final.

La resta de jugadors que van participar en la victòria van ser Jordi Saborit, Eric Sanz i Jordi Serra –que va batre el número 1 d'Holanda, Rolf Kwant–. Va repetir com a capità Xavier Ponsdomènech, que ja va liderar l'equip en el títol del 2013.

La resta de classificats de l'europeu van ser, per aquest ordre, Galícia, Andorra, França, Noruega, el País Basc i Suïssa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)