Seleccions

El debut ja és una cita clau

Primer partit. Catalunya s'enfronta aquesta tarda amb el combinat ucraïnès conscient que, si vol continuar endavant, necessita sumar

catalunya


ucraïna


Ha arribat l'hora. Catalunya ha anat superant esculls per tornar a Europa i, un cop a Moldàvia, la selecció només pensa en allargar l'experiència fins arribar de nou a la final continental. La copa de les Regions de la UEFA, però, és una competició que no concedeix marge d'error. Els de Toni Almendros tenen avui el primer dels tres compromisos i són conscients que una derrota posaria molt i molt difícil classificar-se per a la ronda final. Toca, doncs, sumar. El que sigui, però sumar.

Per aconseguir els tres punts, la selecció s'enfronta al Piatykhatska ucraïnès, un bloc del qual no hi ha gairebé cap informació. És per aquesta raó que el tècnic, Toni Almendros, remarca el valor que els seus homes mantinguin l'ADN que han adquirit en altres fases. El seleccionador no vol especulacions, conscient que són molt contraproduents. “Hem de sortir a buscar el rival des del principi i no a contemporitzar”, deia ahir el seleccionador, que va afegir: “L'avantatge que tenim és que només val vèncer.” El matx d'aquesta tarda es disputarà sobre la gespa natural del Zimbru 2, un camp annex a l'estadi principal d'aquest equip de Chisinau, que milita a primera divisió.

PIATYKHATSKA (UCRAÏNA): Sydorets, Hribov, Petrenko, Rystov, Padun, Miharov, Yaremenko, Shushpanov, Zaporozhets, Kolomoiets i Slovak. CATALUNYA: Miguel Ramos, Luca Ferrone, Vivó, Borges, David López, Putxi, Padilla, Batanero, Sascha, Boris i Nils. ÀRBITRE: Marco Borg (Malta). CAMP I HORA: Zimbru 2 (Chisinau), a les 15.00 (16.00 hora local).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)