Seleccions

La selecció, a punt

Futsal. Els jugadors escollits pel seleccionador sub-21 preparen aquests dies la participació en el campionat del món de Xile

El seleccionador català sub-20, Toni Marchal, ha anunciat ja la llista definitiva de jugadors que viatjaran a Xile per jugar el campionat del món, que començarà diumenge. L'equip, que ahir es va fer la fotografia oficial, el formaran Àlex Pérez, Christian Pico, David Garcia, David Rodríguez, Gerard Herrero, Ivan Arévalo, Joel Cortés, Jordi Roda, José Luis Guzmán, Pau Castillo, Roger Belmonte i Abel Garcia.

Catalunya ha quedat enquadrada en el considerat grup de la mort, al costat de l'Argentina, el Brasil i Itàlia. Els altres grups els formen Xile, Colòmbia, Curaçao i l'Índia, d'una banda, i el Paraguai, Austràlia, la Xina i Tunísia, de l'altra. El Brasil i l'Argentina són, en principi, superiors al combinat català, que en qualsevol català ja fa setmanes que prepara l'esdeveniment de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)