Seleccions

Roger serà el segon de Gerard

Cos tècnic renovat. L'exfutbolista vallesà, que ja havia estat assistent de Lluís Carreras al Sabadell, agafa el relleu de Sergio i acompanyarà el seleccionador juntament amb Xavi Aguado

El cos tècnic de Catalunya s'ha renovat amb vista a la cita del desembre a San Mamés. El fet que Sergio González ja no pugui compaginar la seva tasca a l'Espanyol amb la selecció –un any enrere era segon tècnic del filial i ara és l'entrenador del primer equip– ha fet que Gerard López s'envolti de gent nova. El rol de segon serà ara per a l'exfutbolista vallesà Roger Garcia, que afrontarà una nova experiència en un cos tècnic després d'haver estat assistent de Lluís Carreras a la banqueta del Sabadell. Ahir mateix, Roger es va reunir amb Andreu Subies i Gerard López a la seu de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i va segellar la seva arribada. L'exjugador del Barça, l'Espanyol, el Vila-real i l'Ajax, amb tot, compartirà la tasca d'ajudant de Gerard amb Xavi Aguado, que un any enrere ja estava a la banqueta de la selecció.

L'arribada de Roger Garcia al cos tècnic de Catalunya, però, no és l'única, ja que Gerard, que s'ha volgut envoltar de gent de la seva “màxima confiança”, incorporarà també l'exfutbolista Albert Puigdollers –actualment segon de Piti Belmonte a la banqueta del Sant Andreu– perquè s'encarregui de la preparació física juntament amb Jaume Bartrés, de l'Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)