Seleccions

El Nou San Mamés ja viu el partit

Selecció. El País Basc-Catalunya es presenta oficialment a Bilbao, on els representants de les dues federacions prometen ambient i competitivitat

El partit País Basc-Catalunya del 28 de desembre continua escalfant motors i creant ambient. Ahir es va presentar de manera oficial a Bilbao –la presentació catalana serà dijous que ve, 11 de desembre–, un acte en què els representants de les dues federacions es van mostrar satisfets per la celebració del duel, van desitjar que tingui continuïtat i van assegurar que hi haurà ambient a la graderia i competitivitat a la gespa. El president de la federació basca, Luis Mari Elustondo, va destacar l'exemplaritat de les dues aficions; el de la catalana, Andreu Subies, va explicar que a Catalunya hi ha moltes ganes d'acollir el partit de tornada –“esperem que es pugui jugar al Camp Nou”, va dir–, i el seleccionador català, Gerard López, va reiterar la motivació que per als futbolistes catalans suposa jugar al Nou San Mamés. Tots plegats van destacar la importància que el partit de les seleccions masculines es complementi amb el de les femenines i el de futbol sala. Els jugadors de l'Athletic Iraola, Balenziaga i Aduriz van ser presents a l'acte.

10.000 entrades

La FCF disposarà d'un paquet de 10.000 entrades per als aficionats catalans, ubicades a la tribuna sud, que es posaran a la venda l'11 de desembre a través del web de la federació al preu de 23 euros.

LES FRASES

És un motiu d'alegria, una gran festa del futbol i de l'esport. Són dues aficions exemplars
Luis Mari Elustondo
PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ BASCA
A Catalunya hi ha moltes ganes del partit de tornada, que esperem que es jugui al Camp Nou
Andreu Subies
PRESIDENT DE LA FCF
Els jugadors veuen amb molt bons ulls jugar al Nou San Mamés. Vindrem a Bilbao a guanyar
Gerard López
SELECCIONADOR CATALÀ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)