Seleccions

Comença la reivindicació

Selecció. La selecció femenina absoluta de futbol (18.30 h) i la selecció masculina de futbol sala (16.15 h) donen el tret de sortida a la jornada de partits entre Catalunya i Euskadi

Les seleccions absolutes femenina de futbol i masculina de futbol sala seran les encarregades d'encetar la jornada de partits entre Euskadi i Catalunya. Totes dues seleccions escalfaran l'ambient pel plat fort, que arribarà demà a San Mamés amb el partit entre el combinat d'Amorrortu i el de Gerard López (20.30 h).

El futbol sala obrirà avui el foc en un enfrontament que es disputarà a Santurtzi (16.15 h, Esport 3), en el qual el principal favorit és Catalunya. Tots els jugadors del combinat dirigit per Santi Gea són jugadors de primera divisió, mentre que, pel que fa a la selecció basca, gran part de l'equip està format per homes de segona B.

Més igualtat

Dues hores més tard (18.30 h), es disputarà el xoc entre les seleccions absolutes femenines de Catalunya i Euskadi. Serà a l'estadi de Lasesarre, a Barakaldo, i enfrontarà dos equips, a priori, molt més igualats.

Tots dos combinats vestiran les seves millors gales i han convocat jugadores de primera divisió, tot i els canvis d'última hora de la selecció basca, que ha fet algunes modificacions en la seva llista de jugadores.

Ambient

Ahir ja es va inaugurar la Fan Zone a Bilbao, on es podran seguir aquests dos partits en una pantalla gegant i on s'han habilitat diverses paradetes, on es podran comprar productes relacionats amb el partit. Pel ritme d'entrades venudes s'espera que pel xoc a San Mamés se superin els 40.000 assistents. La capacitat del nou estadi de l'Athletic voreja els 55.000 seients espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)