Seleccions

Un repte mundial

Futsal. Catalunya, vetada en el campionat del món, jugarà contra les millors seleccions en el torneig de Santa Coloma de Farners

La selecció catalana de futsal, que no podrà disputar el campionat del món pel vet de Bielorússia, jugarà a partir de dilluns a Santa Coloma de Farners un torneig premundial contra Colòmbia, l'Argentina i França. El torneig, que es va presentar ahir, és un “deute moral” que tenia la federació amb els jugadors, segons va dir el seu president, Jordi Eduardo, en la presentació. “Es van guanyar per mèrits propis la classificació per al mundial i, com que finalment no hi podran anar, almenys els hem ofert l'oportunitat de jugador contra els millors equips del món, Colòmbia i l'Argentina.” En la presentació del torneig hi va participar també l'alcalde de Santa Coloma, Antoni Solà, i el delegat territorial d'Esports, Josep Pujols. Catalunya jugarà dilluns contra França (20 h), dimarts contra l'Argentina (20 h) i dimecres contra Colòmbia (19 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)