Seleccions

El gran objectiu del Miniestadi

Femení. El partit entre les seleccions femenines es jugarà a les 18.45 h al Miniestadi. “Som conscients de la dificultat de l'escenari, però ens agrada la màxima exigència”, explicava Natàlia Arroyo, impressionada per l'escenari

Serà entrada gratuïta perquè costarà, i de valent, omplir el Miniestadi (15.276 espectadors de capacitat). El repte és majúscul per al partit femení, que intentarà que una part del públic vagi dues hores i tres quarts abans de l'inici del partit masculí.

A priori, espanta”, deia la seleccionadora, Natàlia Arroyo: “Ara fa un parell de setmanes es va produir una xifra rècord en el partit del Barça de Champions [3.219 espectadors] i en la nostra realitat, superar això impressiona”, va afegir: “Som conscients de la dificultat de l'escenari, però ens agrada la màxima exigència.”

En la retina hi ha el record del partit de l'any passat que van jugar les dues seleccions a Barakaldo: “Esperem treure'ns l'espina, perquè aquell cop va caure un aiguat i va costar moltíssim jugar el partit”, explicava Alexia Putellas, que remarcava la il·lusió de representar Catalunya: “És un partit que ens fa moltíssima il·lusió i arrodoneix tots els projectes que ajuden a promocionar el futbol femení”, va afegir Arroyo: “Es tracta del millor partit que es podrà veure. El problema que tenim són totes les jugadores que es quedaran fora de la convocatòria, perquè la implicació de les futbolistes és total.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)