Seleccions

El País Basc ja té la llista per al partit del 26

Selecció. La federació basca va fer pública ahir la convocatòria per a la cita de Sant Esteve, en què la meitat de jugadors són de l'Athletic

Els seleccionadors catalans, Gerard López i Sergio González, ja saben a quins futbolistes hauran d'aturar en el partit de Nadal contra el País Basc, que es juga el pròxim dissabte 26 (21.30 h). I és que ahir la Federació Basca de Futbol va fer pública la convocatòria de 22 homes que viatjaran a Barcelona, en què destaca la presència de futbolistes de l'Athletic i la Real Sociedad. El conjunt viscaí, això sí, és el que aporta més peces amb diferència: la meitat dels convocats són lleons, ja que als deu jugadors entrenats per Ernesto Valverde s'hi ha de sumar Aurtenetxe, que juga al Tenerife cedit per l'Athletic. Hi haurà, amb tot, les principals figures de la tricolor, començant pels artillers dels dos principals equips: Aduriz (10 gols en la lliga) i Aguirretxe (12 dianes). El seleccionador, José Mari Amorrortu, té previst repartir minuts entre tots els jugadors, i va anunciar que vol fer jugar Muniain durant almenys una part. El tècnic ha citat els 22 homes a Lezama el mateix dissabte a les nou del matí. Faran una sessió d'entrenament i viatjaran cap a Barcelona.

Demà, el torn de Gerard

La FCF farà pública la convocatòria de Catalunya demà a dos quarts de dues del migdia. La llista estarà formada per 22 dels 41 futbolistes que estan en la preconvocatòria.

PORTERS
Gorka IRAIZOZ
Athletic
Asier RIESGO
Eibar
DEFENSES
Mikel BALENZIAGA
Athletic
ENEKO BÓVEDA
Athletic
Xabier ETXEITA
Athletic
Ander CAPA
Eibar
Jon ANSOTEGI
Real Sociedad
YURI BERCHICHE
Real Sociedad
ÍÑIGO MARTÍNEZ
Real Sociedad
Jon AURTENETXE
Tenerife
MIGACAMPISTES
Javier ERASO
Athletic
MIKEL RICO
Athletic
Mikel SAN JOSÉ
Athletic
Markel SUSAETA
Athetic
ROBERTO TORRES
Osasuna
MARKEL BERGARA
Real Sociedad
Asier ILLARRAMENDI
Real Sociedad
XABI PRIETO
Real Sociedad
DAVANTERS
Gaizka TOQUERO
Alavés
Aritz ADURIZ
Athletic
Iker MUNIAIN
Athletic
Imanol AGIRRETXE
Real Sociedad
SELECCIONADORS
José Mari Amorrortu i Mikel Etxarri
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)