Seleccions

La meitat de l'estadi, ja ocupat per al 26-D

Selecció. La FCF ja ha cobert el 50% de seients del Camp Nou per al partit de Nadal

El partit del 26 contra el País Basc s'apropa i des de la FCF s'ha accelerat la promoció i la venda d'entrades. La federació, de fet, va anunciar ahir que ja ha despatxat tiquets per omplir la meitat de l'aforament del Camp Nou –gairebé 50.000 seients–, fet que ha propiciat que s'hagi ordenat l'obertura de la tercera graderia de l'estadi. D'altra banda, en l'aspecte esportiu, el tàndem format per Gerard i Sergio González, anunciarà aquest migdia la convocatòria.

La idea del cos tècnic és mantenir la dinàmica dels darrers dos anys, en què s'hi han anat incorporant futbolistes nous. “Sempre ens agrada donar minuts i oportunitats a jugadors que encara no han debutat”, deia ahir Gerard, que relatava els problemes que suposa fer la llista tenint en compte que enguany hi ha lliga pocs dies després: “La jornada del dia 30 és un problema, però la predisposició dels jugadors és bona i esperem confirmar una molt bona llista.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)