Seleccions

entre vestidors

Molt més que un únic partit

Posar-se la quadribarrada significa molt més que jugar un partit l'any per a totes nosaltres. Pel que fa al vestidor, significa retrobar-te i jugar juntes amb moltíssimes jugadores amb les quals has coincidit al llarg de la carrera. Especialment, el retrobament amb les meves excompanyes a l'Espanyol i al València, com ara Débora, Carol, Leila o Pereira, entre moltes altres, i sobretot el fet de poder jugar juntes és molt emocionant per a totes nosaltres. Perquè al cap i a la fi, la part més positiva i el que ens enduem totes d'aquest partit és el bon grup que hi ha. Jo, per exemple, sóc la jugadora més veterana però aquí no existeixen els rols ni res semblant: som un grup homogeni i totes intentem sumar en la nostra parcel·la. Tampoc dóna temps per a gaire més!

Ahir vam fer l'entrenament al CAR i es notava molta emoció per un partit en el qual totes tenim moltes esperances, que hi hagi una bona entrada i de refer-nos del de l'any passat, a Barakaldo, que no vam poder gaudir del tot per la pluja. La presa de contacte va ser molt satisfactòria per a totes i ens quedem amb ganes de jugar més perquè tot just és un únic partit. Per això, com que només n'hi ha un, animem a tothom que vingui una estona abans i vagi al Miniestadi, que nosaltres farem tots els possibles perquè es vegi un gran espectacle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)