Seleccions

“El resultat és injust per les ocasions i el joc”

Gerard López Entrenador de la selecció de Catalunya

Gerard López va valorar de manera molt satisfactòria la festa que es va viure al Camp Nou, amb més de 50.000 espectadors: “És un èxit total. Ens ho havíem marcat com a objectiu, però en teníem dubtes. Agraïm el suport de la gent. La llàstima és que no els hem pogut correspondre amb victòria ni amb gol”, va comentar el seleccionador nacional, que va marxar amb la sensació que els havia faltat encert. “El País Basc ha vingut amb un molt bon equip i ha fet una bona primera part, molt competida tant en joc com en oportunitats. En la segona, s'han dedicat a defensar més. El resultat és injust per les ocasions i el joc.” Gerard López va ser contundent amb les decisions arbitrals: “Crec que el seu gol és en fora de joc, i el que marquem no era fora de joc. Vam rebre a San Mamés i avui semblava que també jugàvem allà.”

El seleccionador va parlar d'Aleix Vidal –“l'he vist molt animat, amb moltes ganes. El veig molt sovint i sé que té moltes ganes de començar a jugar. Tots tenim ganes de veure'l jugar amb el Barça”– i de Pau López, escollit millor jugador del partit: “Confirma que és un gran porter.”

Dues cares

El País Basc va patir en la segona meitat per defensar el 0-1, tal com va reconèixer el seu seleccionador, José Mari Amorrortu: “En els primers minuts hem creat moltes ocasions i hem generat molt joc ofensiu, però en la segona ens ha costat més. Hem hagut de fer un treball més específic en defensa i ho hem fet bé.” El seu company a la banqueta, Mikel Etxarri, va valorar l'esforç dels seus: “Sabíem que seria un partit dur, ja que Catalunya té jugadors de gran nivell.”

EL PÚBLIC

“És un èxit total. Ens ho havíem marcat però en teníem dubtes. Agraïm el suport”

POLÈMICA ARBITRAL

“Vam rebre a San Mamés i avui semblava que també jugàvem allà”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)