Seleccions

Triomfen a Suècia

Raquetes de neu. La selecció catalana copa el podi en les categories masculina i femenina de la Siljan Snowshoe de Suècia

La selecció catalana de raquetes de neu va exercir un domini aclaparador en la tradicional Siljan Snowshoe disputada a Rättvick (Suècia) dissabte passat, prova que servia de preparació per al campionat del món. En la categoria masculina, el seleccionador, Just Sociats (CE Terrassa), va ser el vencedor de la categoria masculina al davant de Jan Margarit (AE Berguedà) i de Marc Traserra (CE Voltreganès ARS).

En la categoria femenina, el podi el van formar Ragna Debats (CE de Muntanya), Rosa Valls (AE Berguedà) i Sílvia Leal (Pontsicà).

Sociats va admetre que la prova va ser un excel·lent entrenament per al campionat del món i que l'equip es va veure beneficiat per les baixes d'alguns atletes. El recorregut, de 8,3 quilòmetres, no va ser senzill, ja que en alguns trams no hi havia neu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)