Franja TV3

Dimarts, 27 agost de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 315'
11.15
Plats bruts
Tinc cera
Emissió dels capítols Tinc set de venjança, Tinc herbetes i Tinc cera.
Sèries
Durada: 95'
12.50
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 70'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Un poble francès
Alerta roja
El Daniel acompanya l'Hortense a un centre psiquiàtric, on se li diagnostica una demència paranoide i hi queda ingressada. Al local del Partit Comunista, l'Edmond i el seu equip preparen les eleccions. El Gustave tem que la Léonor, que ha perdut uns fullets, quedi exclosa per la comissió disciplinària. Mentrestant, els treballadors de la fàbrica continuen fent vaga i la Jeannine hi vol enviar els antiavalots per controlar la situació. A més, el Jules cau malalt sense sospitar que l'ha enverinat la Lucienne.
Sèries
Durada: 60'
16.40
Vera
Una carretera fosca
Una dona apareix morta en una zona rural inhòspita. La Vera i el seu equip aviat descobreixen que la víctima tenia algunes característiques especials. Resulta que feia dos anys que havia tornat a recuperar el contacte amb les seves dues filles després d'haver-les abandonat, que havia tingut uns quants amants, i algun d'ells era molt jove, que tenia conflictes amb els veïns i que prenia una medicació molt forta. Però la gent del seu entorn també ho és, d'especial.
Sèries
Durada: 100'
18.20
Julie Lescaut
Els desapareguts
Marc Bonin perd la custòdia dels fills en la sentència de divorci. Després de recollir-los a l'escola, desapareix. Dos dies més tard troben el seu cadàver en un aparcament amb signes de suïcidi. Tanmateix, la investigació apunta que va ser assassinat en un altre lloc.
Sèries
Durada: 95'
19.55
Moments APM?
Espai que recull els moments més destacats del programa humorístic Alguna Pregunta Més?.
Altres
Durada: 30'
20.25
TV3xunTUB
Iria del Río i Dèlia Brufau
Quan s'ajunten Iria del Río i Dèlia Brufau per gravar una story per al programa pot passar qualsevol cosa. Les actrius de la sèrie Les de l'hoquei mostren com són realment a la seva vida privada, i si són molt diferents de quan es posen davant les càmeres encarnant l'Anna i l'Emma.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Cool Hunters
Menjar sa
Menjar sa no s'ha de confondre amb menjar bé. I viceversa. Tot i que totes dues coses poden anar lligades. Tot depèn de les prioritats, la gana i també la butxaca. Així que és lògic i normal que l'equip del programa vulgui saber a què ve tanta història amb la quinoa, amb la proximitat, amb la mania de llegir-se les etiquetes o amb això d'autoabastir-se. A més, el Serapi descobreix què és el mindful eating.
Altres
Durada: 35'
22.30
Pròxima estació
Rutines
Enric Lucena coneix avui una sèrie de passatgers i treballadors amb unes històries que de tan quotidianes poden passar desapercebudes i, de fet, són d'allò més curioses. Una d'elles és el tren dels nens, que cada dia porta 150 alumnes d'entre 3 i 11 anys a l'escola Els Xiprers de Vallvidrera. A més, la línia Lleida-La Pobla és un món a part, on tothom es coneix, s'ha de demanar parada en algunes estacions i encara hi ha interventors, com la Maribel, que és tota una institució. I, amb el periodista Antoni Bassas, el programa fa la ruta Ho Chi Minh, que és com s'anomenava el camí que anava de l'estació de Bellaterra fins a la UAB abans que hi arribés el ferrocarril.
Documentals
Durada: 55'
23.25
Lokus Day
En aquesta entrega es donen a conèixer uns músics africans de raça blanca. També es viu una nova aventura amb el Tigre's Team a la recerca del Sant Grial, i el Chufa mostra la seva tècnica per compondre cançons.
Altres
Durada: 30'
23.55
Pel·lícula: Venjança
La Rebekka, una dona enigmàtica, arriba a un petit poblet de postal dels fiords noruecs i es presenta com a Andrea, periodista d'una revista de viatges. Però en realitat hi arriba amb l'ànim de venjar el suïcidi de la seva germana petita, que va passar molts anys enrere. La noia havia estat víctima d'una forta depressió fruit dels abusos sexuals patits quan era menor a mans d'un noi més gran. Ara aquest noi és l'amo de l'hotel del qual presumptament l'Andrea ha de fer el reportatge. I és que, de vegades, si la rancúnia és molt forta ni tan sols la mort sembla prou venjança.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.30
Gran reserva
Xou: Set de nit
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 80'
02.50
Ritmes a l'aula
Sergio Belloso and Friends. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.20
Cava de blues
Big Hollers. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.05
Fusió i swing a l'estudi
Edu Tancredi Sextet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.50
Jazz a l'estudi
Lluís Vidal Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'