Franja Antena.Neox

Divendres, 21 juny de 2024
06.00
Hoteles con encanto
Espai que mostra les particularitats que ens fan distingir un hotel d'un altre. Hi ha tants hotels i maneres de classificar-los com a tipus de clients.
Documentals
Durada: 60'
07.00
Neox Kidz
Inclou La abeja Maya 3D, Gormiti season, Pokémon i Oliver y Benji. Campeones hacia el mundial: Emisión de los capítulos 23 y 24.
Infantils
Durada: 180'
10.00
El príncipe de Bel Air
Ese es el problema (I)
Emissió dels capítols Qué bello es mentir, Balas sobre Bel-Air, Con mi prima no, Viva las deudas i Ese es el problema (I).
Sèries
Durada: 135'
12.15
Los Simpson
El hijo envenenado de Marge
Emissió dels capítols Ha renacido una estrella, Marge la mala, El rock del asilo, Al filo del panfleto, Rapto-rap, Casarse tiene algo, Cuando el día está claro i El hijo envenenado de Marge.
Sèries
Durada: 210'
15.45
The Big Bang Theory
La aceleración del lanzamiento
Emissió dels capítols La extrapolación del tirón de ingle, El catalizador del dedo que se menea, La reacción del cohete ruso, La disfunción del transportador, La excitación de Hawking, La convergencia del macho solitario i La aceleración del lanzamiento.
Sèries
Durada: 165'
18.30
El joven Sheldon
El cuarto de la limpieza y el Monopoly de Satán
Emissió dels capítols Un emprendedor y un azote en el trasero, Hobbits contra la física y una bola con dinamita, Un crimen académico y tacos románticos, Un par de costillas rotas y un detector de fantasmas casero, Una casa en venta y asuntos de mujeres, Un diente de leche y el dios egipcio del saber, Una carta secreta y un modesto disco de carne procesada, Empollones raritos y bolas de nieve de Texas i El cuarto de la limpieza y el Monopoly de Satán.
Sèries
Durada: 210'
22.00
Pel·lícula: Cobra, el brazo fuerte de la ley
El Cobra, un tinent de policia, ha de detenir els membres d'una secta que rendeix culte a criminals i protegir l'Ingrid, la testimoni d'un assassinat comès per la banda. Tot i que fugen fora de la ciutat, un talp al Departament de Policia en delata la localització.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.50
Pel·lícula: Teléfono
Con la colaboración de un agente de la CIA, un ex agente estalinista de la KGB intenta desprogramar a los americanos que han sido víctimas de un lavado de cerebro, pero los rusos tratarán de frustrar la operación.
Pel·lícules
Durada: 120'
01.50
Pel·lícula: El temerario Ives
A Raymond Ives, periodista y escritor de novelas de intriga, lo contrata un hombre de negocios para que le lleve unos importantes documentos, pero mientras éste busca los papeles, es asesinado.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.25
Pokerstars en vivo
Altres
Durada: 25'
03.50
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 40'
04.30
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 90'