Programació TV3

Dissabte, 17 novembre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Acció política
S'entrevista avui la diputada de la CUP Natàlia Sánchez, que valora la decisió de la formació anticapitalista de no anar a la reunió de la taula de diàleg convocada pel president Quim Torra. Natàlia Sánchez aborda qüestions com la negativa a donar suport als pressupostos o les últimes accions del grup Arran. El programa també analitza l'actualitat política de la setmana amb la reunió del president del Parlament amb la resta de grups parlamentaris per intentar rebaixar la tensió després de l'escalada verbal de l'últim ple.
Altres
Durada: 20'
10.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
13.00
Natura sàvia
Papallones
El Jaume i el Peyu se'n van al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà per fer-hi un simulacre de Butterfly Monitoring Scheme i veure la gran quantitat de papallones que hi ha a Catalunya. El Jaume explica que les papallones són animals prehistòrics que van sobreviure quan els dinosaures es van extingir. Albert Pla, per la seva banda, té una teoria que demostra que les papallones són indestructibles.
Altres
Durada: 45'
13.45
Zona zàping
En aquesta entrega es parla de l'abraçada que ha estat notícia aquesta setmana, la que s'han fet Luis Enrique i Jordi Alba. Una abraçada amb molta història. També es poden veure els homes més elàstics del món, la mala traça de Ronaldo amb el tenis i els calçotets de Balotelli. I el cantant Lory Money es converteix en Dembélé, o potser caldria dir Véndele. A més, com cada setmana, hi ha el concurs No te la fotis, de vídeos domèstics.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Llum de dia
L'Iris és una advocada jove que té un fill autista i no té parella. Quan es troba per casualitat amb un conegut de la família, l'Iris descobreix que té un germà del qual mai no ha sentit parlar. Les seves investigacions la porten a descobrir que el seu germà fa anys que està reclòs en una institució psiquiàtrica, acusat d'assassinat.
Pel·lícules
Durada: 125'
17.55
Tarda de cine: Frequency
Quan John Sullivan tenia 6 anys, el pare, bomber, va morir en un incendi. Trenta anys després, el John aconsegueix contactar amb ell en el passat i intenta sigui com sigui que no surti de casa el fatídic dia.
Pel·lícules
Durada: 120'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
Aquesta setmana han començat a declarar els primers policies imputats per les càrregues de l'1-O. Se'n parla amb Roger Español, el noi que va perdre un ull per l'impacte d'una pilota de goma.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Emili Baleriola Blues Quintet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Delta Power Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'
04.55
Jazz a l'estudi
Nu-Roots. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 65'