Programació TV3

Dimecres, 20 març de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Josep Ramon Bosch, que des de gener torna a ser president de Societat Civil Catalana. El programa segueix a més les declaracions dels agents de la Guàrdia Civil que van participar en els registres al Departament d'Economia i en altres edificis de la Generalitat. Més tard, l'espai connecta amb el Parlament durant la sessió de control al president de la Generalitat. I l'autor d'un ampli estudi sobre mòbils i privacitat exposa les conclusions a què ha arribat i que confirmen que les aplicacions posen en risc la privadesa dels usuaris. Al final del programa, es conversa amb Ana Viladomiu, que viu en un pis de la Casa Milà i acaba de publicar L'última veïna, una novel·la que barreja la ficció amb el curiós dia a dia del famós edifici de Gaudí.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Llibrets de pollastre i samfaina
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma parla amb l'Octavi del seu pare. L'home queda tocat quan sent la duresa amb què la noia parla d'ell. Després es troba amb el seu fill i li ofereix l'ajuda que li va demanar. La cerimònia de comiat del pare de la Gemma i la Montse no pot ser més freda. Només hi són elles dues. Paral·lelament, el Litus s'autoconvida a un sopar que l'Helena havia organitzat amb el Marcos i la Roser. El Martí està gelós de l'amistat que hi ha entre l'Alba i l'Ismael, i proposa un repte al fill del Litus. La Marta, per la seva banda, aconsegueix espantar els treballadors d'Adalisa quan els diu que la Lina ha fet fora un treballador perquè tenia una relació amb una companya. Llavors el Pep s'atabala molt. La Paz, mentrestant, es posa gelosa quan veu que la Joana ha quedat amb el Baltasar per jugar a pàdel.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Alguna pregunta més?
Jordi Asturgó surt al carrer per comprovar si els catalans són fans dels tatuatges. A més, el periodista Josep Cuní passa per La televisió és cultura, on comenta, per exemple, el seu famós Prou!. Finalment, s'ofereix un altre lliurament de l'informatiu satíric d'El Mundo Today, així com imatges inèdites de la manifestació independentista de Madrid, els difícils dilluns dels madridistes, el retorn del Follonero i un convidat molt especial al programa nou de Jordi Basté.
Altres
Durada: 35'
22.35
Trenquin tòpics
Pencaires
Queco Novell se sotmet a una jornada laboral esgotadora. Es lleva d'hora i parla amb la directora i presentadora del programa Els matins, Lídia Heredia. Després visita una jove ramadera al Montseny i viatja fins a Sant Sadurní d'Anoia per conèixer una família dedicada a l'elaboració de cava, i té temps de fer el vermut amb el periodista Roger de Gràcia.
Altres
Durada: 50'
23.25
Quan arribin els marcians
Habitatge, germans i Marta Marco
La dificultat per accedir a un habitatge digne, els vincles entre germans i l'actriu Marta Marco són els protagonistes d'aquest nou capítol marcià. I com sempre, per acabar el programa, les propostes culturals de la setmana, entre les quals destaquen el festival de literatura Kosmopolis, al CCCB; l'obra Akelarre, al Maldà de Barcelona; el concurs de piano Maria Canals, al Palau de la Música Catalana, i l'exposició Berenice Abbott. Retrats de la modernitat, de la Fundació Mapfre, a la Casa Garriga Nogués, de Barcelona.
Altres
Durada: 40'
00.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.40
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 20'
02.00
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 20'
02.20
Ritmes a l'aula
Elio. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
02.50
Cava de blues
Dani Baraldes & The XX Band. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.35
Fusió i swing a l'estudi
Ivó Oller Quintet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.20
Jazz a l'estudi
Marc Ayza. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.20
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 30'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'