Programació TV3

Diumenge, 22 octubre de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
400 anys dels escolapis
Magazín que informa de les activitats de l'Església.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
11.30
La Festa dels Súpers
La Festa: la història prèvia. Història prèvia completa de la família del Super3, que conclou aquest cap de setmana en la Festa dels Súpers.
Infantils
Durada: 30'
12.00
La Festa dels Súpers
La Festa: espectacle final de la família del Super3. Espectacle final de la família del Super3, en directe des de la Festa.
Infantils
Durada: 75'
13.15
Res és impossible
Barcelona
En aquesta ocasió Antonio Díaz es queda a casa seva, a Barcelona. Al llarg del capítol dedicat a la capital catalana, es mostra com l'Antonio transmet la seva màgia a tots aquells que tenen la fortuna de presenciar els seus números d'il·lusionisme. L'Antonio visita la Rambla, les fonts de Montjuïc, el parc de la Ciutadella, el mercat de la Boqueria i molts altres indrets emblemàtics de Barcelona.
Altres
Durada: 30'
13.45
Polònia
Els responsables del govern català i de la CUP es reuneixen per repassar els últims serrells que queden per poder proclamar la República Catalana. Paral·lelament, Mariano Rajoy i Soraya Sáenz de Santamaría mostren l'aparença real de l'article 155 de la Constitució. El programa també compta amb l'aparició estel·lar del general Espartero bombardejant Barcelona. I Xavier García Albiol i Inés Arrimadas parlen de la situació de l'educació a Catalunya amb un vídeo d'imatges cruentes sobre l'adoctrinament dels nens catalans.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Sherlock Holmes: Un joc d'ombres
Sherlock Holmes sempre ha estat el més llest. Però ara hi ha una nova ment mestra del crim, el professor Moriarty, que no només està a l'altura intel·lectual del Holmes, sinó que també té una capacitat per al mal, combinada amb una manca d'escrúpols.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.50
Tarda de cine: Missatge en una ampolla
La Theresa, una jove divorciada, fa exercici a la platja quan troba una ampolla amb un missatge d'amor i de penediment. El director del diari en què treballa la jove ho publica en primera pàgina i es produeix una allau de cartes, entre elles, una del mateix home que va escriure el missatge.
Pel·lícules
Durada: 135'
20.05
Al cotxe
Programa que trasllada els convidats, col·laboradors o presentadors en cotxe des de la televisió fins a casa o de casa fins a la televisió, aprofitant el trajecte per conversar d'una manera diferent. En aquest primer capítol viatgen al cotxe la periodista Raquel Sans, el músic i compositor Marc Parrot, la pintora Lita Cabellut i l'actor Carlos Cuevas. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Revolució Russa: 100 anys després
El reportatge es planteja el repte de fer balanç d'un dels fets més impactants del segle XX, la Revolució Russa, 100 anys després. L'equip ha visitat alguns dels principals escenaris dels fets ocorreguts llavors, amb la intenció d'explorar el llegat del cop bolxevic.
Altres
Durada: 40'
22.35
Economia en colors
Tramposos, mentiders i estafadors
La campiona de pòquer Leo Margets, el periodista Pere Cullell, el divulgador Jose Miguel Mulet i l'exdiputat David Fernández parlen sobre les trampes o l'estafa com a accions inherents a l'ésser humà al llarg de la història.
Altres
Durada: 60'
23.35
Quan s'apaguen els llums
Sito Pons
Lluís Canut conversa aquesta setmana amb Sito Pons. L'expilot de motociclisme va ser dues vegades campió del món de 250 cc i el primer català que va guanyar aquest títol. Sito Pons parla del seu gran rival del moment, Garriga. També explica que amb les seves victòries van fer comprometre Jordi Pujol per construir el Circuit de Catalunya.
Altres
Durada: 60'
00.35
Diada de Santa Úrsula de Valls
Valls es prepara per viure l'emoció dels castells a la diada de Santa Úrsula. Així doncs, la plaça del Blat acull una de les cites imprescindibles de la temporada amb l'actuació de les dues colles de Xiquets de Valls, la Colla Vella i la Colla Joves. El programa ofereix un ampli resum de la jornada.
Altres
Durada: 55'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Big Dani Perez. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Jazz a l'estudi
Horacio Fumero. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Blues a l'estudi
Amadeu Casas. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'