Programació TV3

Diumenge, 23 setembre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Carmelites Vedruna
Magazín que informa de les activitats de l'Església.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
13.10
Polònia
Programa que retrata l'actualitat política catalana a través de la sàtira i el bon humor.
Altres
Durada: 50'
14.00
APM? Extra
El programa no volia ser menys i també presenta un telèfon nou. A més, s'emet un episodi de la nova temporada de Black Mirror. Sembla que aquest any la sèrie és més terrorífica que mai. I en el Defensor de l'espectador es descobreix el paral·lelisme estrany que fan a Antena 3 amb els llaços daurats en suport als nens malalts de càncer.
Altres
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Perquè ho dic jo
L'amor de Daphne Wilder no té ni límits ni fronteres. Ha criat com a mare soltera tres noies perquè esdevinguin la classe de dones que qualsevol mare voldria tenir. Les joves són: la Milly, patosa però adorable; la Maggie, una psicòloga sensata, i la Mae, sensual i irreverent.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: Lilly Schonauer: amor a segona vist
La Sophie fa poc que s'ha fet càrrec de la granja del seu pare, que s'ha jubilat, i la vol convertir en una granja ecològica. Per fer-ho, ha de demanar un crèdit al banc del millor amic del seu pare, el Franz, que és el pare del Julian, el seu amor de joventut.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.00
Tarda de cine: Arthur, el solter d'or
L'Arthur és un jove massa superficial. No obstant això, ha de canviar si vol rebre una herència impressionant. L'únic requisit per no perdre-la és casar-se. A partir de llavors comença un periple estrany per trobar la dona dels seus somnis.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Or verd
Reportatge que mostra la cara oculta de la producció de la fruita de moda, l'alvocat. L'alvocat és una fruita que té una gran quantitat de vitamines i minerals, és ric en àcids grassos insaturats, en potassi i està ple d'antioxidants. En els últims anys s'ha convertit en un producte líder de la cuina contemporània i que es pot trobar tot l'any. Però, per fer-ne possible el consum massiu tot l'any, ha calgut un augment de la producció, que ha comportat la desforestació de zones de conreu i una sobreexplotació de l'aigua de les zones que en cultiven.
Altres
Durada: 45'
22.40
Aire lliure
Inclou Terra de volcans, amb Carme Ruscalleda i Pedraforca, amb Joel Joan i Kilian Jornet: Una mostra de les moltes possibilitats de turisme actiu, esportiu i cultural que té Catalunya durant els 12 mesos de l'any, amb la companyia de diferents personatges del món de la cultura.
Altres
Durada: 100'
00.20
Gol a gol
El programa fa un ampli seguiment de la jornada de la Primera i la Segona Divisió, posant especial atenció als equips catalans com el Barça, l'Espanyol i el Girona, i també als que juguen a la divisió de plata, Nàstic i Reus.
Esports
Durada: 95'
01.55
L'ofici de viure
Sigues el canvi que vols veure al món
El programa d'avui es pregunta com pot començar a fer, un mateix, petits canvis a nivell psicològic per millorar la societat. Els especialistes que entrevista Gaspar Hernàndez són partidaris de començar a fer canvis com a individus, i no només esperar que els canvis vinguin de fora. Així doncs, es parla amb l'escriptor i economista Àlex Rovira i el conferenciant Sergi Torres, dos dels catalans que en aquests moments tenen més seguidors arreu del món en l'àmbit del creixement personal.
Altres
Durada: 35'
02.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
03.00
Ritmes a l'aula
Guillem MiTchel. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Emili Baleriola Blues Quartet. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Martí Ventura Trio. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Tharrats-Coloma. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'