Programació TV3

Dimecres, 28 juny de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista Gabriela Serra, diputada de la CUP. Després, l'economista Josep Maria Gay de Liébana explica les noves mesures per impulsar el sector dels autònoms. A més, amb motiu de la celebració de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, al plató hi ha una tertúlia de dissenyadors que ja hi han desfilat. Per acabar, Núria Coll dona consells de nutrició i Carme Polo comenta les diferents formes de salutació en funció de la cultura i la situació.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Avui visita la secció El joc de Catalunya Josep Duran, químic i divulgador científic de la Universitat de Girona. Al plató proposa experiments que giren al voltant dels aliments, sòlids o líquids.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Gachas amb brou picant
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 5'
15.50
Nashville
El que veus és country
És la gran nit de la música country, que celebra l'edició 48 dels Premis CMA a Nashville, i les tensions entre la Rayna i el Luke, nominats a diversos premis, van a més quan la Rayna es topa amb l'acord prematrimonial del Luke. Mentrestant, els pares de l'Avery visiten la ciutat per la seva nominació, la relació entre el Gunnar i la Zoey és posada a prova i el Deacon i la Scarlett veuen la gala des de casa.
Sèries
Durada: 50'
16.40
Unitat d'investigació
Supervivent
Un camioner mor d'un tret de bala en una àrea de descans de l'autopista. A la cabina del camió, els gendarmes hi troben un nen de 8 anys en estat de xoc. El nen té la clau del cas, però és impossible fer-lo parlar, ja que s'ha quedat mut.
Sèries
Durada: 55'
17.35
Divendres
L'espai comença amb una entrevista a Josep Maria Flotats, que, amb Arnau Puig, interpreta l'obra Serlo o no. També visita el programa el presentador i actor Quim Masferrer, que presenta la seva nova obra, Temps. Després es parla de com l'oferta cultural d'estiu s'ha diversificat amb noves iniciatives culturals, que s'han barrejat amb tradicions ancestrals pròpies. Per acabar, s'analitza l'actualitat política, cultural i social de la jornada.
Altres
Durada: 205'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Alguna pregunta més?
El Peyu visita Riudoms, al Baix Camp, i parla amb tres savis del poble. A més, Anna Bertran surt al carrer per generar confusió entre el personal, en una nova entrega d'És una enganyifa dels de dalt. El programa també té Joc de trons al PSOE, l'últim capítol de La Riera, l'entrevista més inútil de Jordi Évole, Sor Lucía Caram al volant, es balla amb Sputnik i es descobreix un gos molt peculiar.
Altres
Durada: 40'
22.40
El Foraster
Andorra especial
En lloc de visitar un petit gran poble, el programa visita aquesta setmana un petit gran estat, Andorra. Després d'un excepcional pas per la duana, Quim Masferrer descobreix les propietats afrodisíaques de l'aigua andorrana i coneix de primera mà el que significa guanyar-se la vida amb el contraban.
Altres
Durada: 60'
23.40
El Foraster
Castellfollit de la Roca
El programa d'aquesta setmana visita una de les 10 millors vistes del món, el cingle de Castellfollit de la Roca, a la Garrotxa. Aquí el Foraster mostra tots els hits del poble, com la pedrera de basalt, el cingle i la fàbrica de galetes. Però també es troba amb històries que mai hauria imaginat, com la del Pepe, que està construint un catamarà per creuar l'Atlàntic i fer realitat el somni d'anar a Sant Blas.
Altres
Durada: 50'
00.30
Tria 33
Des de la Fundació Palau de Caldes d'Estrac, Anna Guitart parla amb Manuel Guerrero, comissari de l'any Palau i Fabre, que se celebra fins a l'abril del 2018 amb motiu del centenari del poeta, dramaturg i assagista expert en l'obra de Picasso.
Altres
Durada: 15'
00.45
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.20
El Faro, cruïlla de camins
El Ricardo confessa a l'Eva que té la intenció d'anar a Mèxic a veure la Lucía i el Diego. A l'Eva li fa mal i comença a confirmar la relació entre el Ricardo i la Lucía. El mateix li passa a la Feng, que està convençuda que el Víctor encara està enamorat de la Patri.
Sèries
Durada: 50'
03.10
Ritmes a l'estudi
Francesc Capella. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.10
Blues a l'estudi
The Booty Hunters. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.10
Jazz a l'estudi
Anibal Martínez Quintet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 50'