Programació TV3

Dijous, 13 agost de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Jet lag
Visca els nuvis!
Emissió dels capítols Destins i Visca els nuvis!
Sèries
Durada: 60'
11.10
Viatges insòlits
Alaska
Inspirat pel jove Chris McCandless, que el 1992 va sobreviure més de 100 dies només a les terres salvatges d'Alaska, Tom es pregunta si té fusta d'aventurer. Equipat amb un caiac i dues càmeres petites per gravar-se a si mateix, Tom s'endinsa sol al gegantí parc natural Portes de l'Àrtic, habitat per ants, llops i ossos.
Documentals
Durada: 50'
12.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 120'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
El Paradís de les Senyores
Els homes també van al Paradís
Després de l'èxit de Corrado a Lascia o Raddoppia, el Mori anuncia la intenció d'obrir un departament de roba per a homes. La idea és rebuda amb entusiasme, però trobar les modistes que ofereixen productes confeccionats no sembla tan fàcil.
Sèries
Durada: 70'
17.00
Vera
Aigües tèrboles
Danny Pryor, el propietari d'una explotació agrària, descobreix un cadàver a la bassa dels fems. La comissària Vera Stanhope ha de determinar la identitat de la víctima mentre investiga els temporers que eren al lloc dels fets, a les ordres del capatàs Milosh Beqiri. El primer, Goran Vlasic, està relacionat amb el tràfic d'armes. El segon, Zamir Ilic, apareix al seu pis amb un tret al coll, en un aparent intent de suïcidi.
Sèries
Durada: 95'
18.35
Hudson i Rex
Sota la influencer
En plena retransmissió en directe del casament d'una influencer, la protagonista, la Katie, cau desmaiada i mor. L'equip forense de la Sarah aviat descobreix que l'han enverinat amb una flor que decora cada racó de la festa. Ningú sembla tenir motius per haver matat la jove, i els seus milions de seguidors la idolatraven. Però, de vegades, les persones més felices davant de la pantalla són les mes infelices en la realitat.
Sèries
Durada: 50'
19.25
Shakespeare i Hathaway: investigadors privats
El cuiner brivall
L'inestable Len Tekler, propietari del restaurant Hiverna, diu que ha estat víctima d'un sabotatge, dissenyat perquè la crítica gastronòmica Paulina Stainton escrivís una mala ressenya del seu restaurant. Els inspectors de salut tanquen el seu restaurant i el Tekler sospita de Trevor Cordiss, un xef rival. Més tard, el Tekler és trobat mort.
Sèries
Durada: 45'
20.10
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 15'
20.25
TV3xunTUB
Marc Rodríguez
Marc Rodríguez és l'actor que fa del cambrer més famós de Catalunya, gràcies al gag del croissant de xocolata del Polònia. D'aquest personatge parla en el programa d'avui, però també de la seva nul·la presència en xarxes socials, amb quina secció de Crackòvia gaudia més i què és el millor de la seva feina.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Res és impossible
Germans Roca-Pep Plaza i Txell Sust, Agnès Busquets i Roger de Gràcia-Joan Dausà
Duel de mags entre els reconeguts genis de la cuina, els germans Roca, i Antonio Díaz, il·lusionista que bat rècords de taquilla. Joan, Josep i Jordi expliquen històries d'allò més divertides del Celler de Can Roca i el Mago Pop fa gaudir amb els seus trucs. D'altra banda, dos actors de Polònia, Pep Plaza i Agnès Busquets, visiten l'espai amb les seves parelles, la cantant Txell Sust i el periodista Roger de Gràcia, per explicar les anècdotes més divertides viscudes durant els enregistraments del programa. A més, el cantant Joan Dausà es pren un respir amb la preparació del seu nou disc per gaudir de la màgia d'Antonio i dels shows del programa.
Altres
Durada: 55'
23.00
Res és impossible
Brussel·les
En el programa d'avui, Antonio Díaz viatja fins a Brussel·les amb les seves inseparables cartes i la seva extraordinària habilitat per fer-les aparèixer i desaparèixer, desafiant les lleis elementals de la física. Des de la Grand Place o amb l'Atomium de fons, atrapa l'atenció dels vianants, que viuen una experiència màgica en viu davant dels seus ulls. A més, el reporter belga més famós de tots els temps, el Tintín, també té presència a l'episodi. Entre un truc de màgia i un altre, Antonio Díaz explica les particularitats d'una història d'amor de després de la II Guerra Mundial.
Altres
Durada: 25'
23.25
Pel·lícula: 10x10
El Lewis és un home aparentment normal. No obstant això, amaga un terrible secret: està obsessionat amb la Cathy, de la qual busca venjar-se. El Lewis ha seguit molt de prop els passos de la dona, ha analitzat la seva rutina i observat minuciosament el seu comportament. Quan se sent preparat, decideix dur a terme el seu pla i la segresta a plena llum del dia. A continuació, tanca la Cathy en una cel·la insonoritzada i de mida petita, concretament de 10x10, on pretén fer-la parlar i, així, descobrir el fosc secret del seu passat. Però no compta amb que la Cathy no té intenció de donar-se per vençuda tan fàcilment i resulta ser tan resolta com el seu segrestador.
Pel·lícules
Durada: 85'
00.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 310'